• سه‌شنبه / ۲۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404072214271
  • خبرنگار : 50072

ضرر ۷۰ میلیارد دلاری ۱۰ ثروتمند برتر جهان

ضرر ۷۰ میلیارد دلاری ۱۰ ثروتمند برتر جهان

روز جمعه ۱۸ مهر، ۱۰ ثروتمند برتر جهان، نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار ضرر کردند زیرا ترس‌های تازه از جنگ تجاری جهانی، بازارها را به لرزه درآورد.

به گزارش ایسنا، ارزش سهام ثروتمندان جهان پس از آن سقوط کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت: واشنگتن از اول نوامبر، تعرفه ۱۰۰ درصدی اضافی بر واردات از چین اعمال و دسترسی پکن را به هرگونه نرم‌افزار حیاتی محدود خواهد کرد. این تصمیم، پاسخی به اقدام چین بود که کنترل صادرات عناصر خاکی کمیاب و سایر مواد کلیدی برای تولید فناوری پیشرفته را تشدید کرد.  

شاخص میلیاردرهای بلومبرگ نشان داد که سهام تسلا، روز جمعه، پنج درصد سقوط کرد و ثروت ایلان ماسک، مدیرعامل این شرکت خودروسازی، حدود ۱۶ میلیارد دلار کاهش یافت.

جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون با کاهش پنج درصدی سهام این غول تجارت الکترونیک و مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا با سقوط حدود چهار درصدی سهام این غول شبکه اجتماعی، حدود ۱۰ میلیارد دلار از دارایی خالص خود را از دست دادند.

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، با کاهش تقریبا پنج درصدی سهام این تولیدکننده تراشه، هشت میلیارد دلار ضرر کرد، در حالی که لری الیسون، یکی از بنیان‌گذاران اوراکل و مایکل دِل، مدیرعامل شرکت دِل، هر دو شاهد کاهش بیش از پنج میلیارد دلاری ثروت خود بودند، زیرا سهام شرکت‌هایشان به دلیل نگرانی از کند شدن رشد و اختلال بیشتر در تجارت، کاهش یافت.

در مجموع، ۱۰ ثروتمند برتر جهان شاهد کاهش ۶۹ میلیارد دلاری ثروت خود بودند.

ترامپ روز یکشنبه ۲۰ مهر، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال»، به دنبال اطمینان بخشیدن به بازارها بود و نوشت: نگران نباشید، همه چیز درست خواهد شد.

سهام تسلا، آلفابت، آمازون، متا و دل روز دوشنبه ۲۱ مهر، حدود دو درصد افزایش یافت، در حالی که سهام اوراکل ۴.۵ درصد صعود کرد.

از دست دادن ثروت برای ۱۰ ثروتمند برتر جهان دردناک به نظر می‌رسد، اما ارزش ثروت آنها در پایان روز جمعه، در مجموع بیش از ۲.۹ تریلیون دلار بود که در صدر آنها ماسک با ۴۳۷ میلیارد دلار، الیسون با ۳۵۱ میلیارد دلار، زاکربرگ با ۲۴۸ میلیارد دلار و بزوس با ۲۴۰ میلیارد دلار قرار داشتند.

این ثروتمندان تا روز جمعه همچنان با ۳۸۵ میلیارد دلار در سال جاری، در وضعیت سبز بودند و الیسون به تنهایی ۱۵۹ میلیارد دلار از ابتدای سال تاکنون افزایش ثروت داشته است که این افزایش به دلیل افزایش ۷۵ درصدی ارزش سهام اوراکل در سال ۲۰۲۵ بوده است.

سایت بیزنس اینسایدر گزارش کرد، همه این ثروتمندان به جز برنارد آرنو، مدیرعامل «ال وی ام اچ»، در میان بزرگترین سهامداران غول‌های فناوری آمریکا قرار دارند و از هیاهوی پیرامون هوش مصنوعی که سال جاری سهام فناوری را افزایش داده است، به طور قابل توجهی سود برده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha