• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404072315151
  • خبرنگار : 50184

دادستان کرمانشاه خبر داد

دستگیری دو عضو شورای شهر کرمانشاه به اتهام اختلاس و ارتشاء

دستگیری دو عضو شورای شهر کرمانشاه به اتهام اختلاس و ارتشاء

ایسنا/کرمانشاه دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از دستگیری هفت نفر، از جمله دو عضو شورای اسلامی شهر کرمانشاه به اتهام تشکیل شبکه ارتشاء و اختلاس خبر داد.

حمیدرضا کریمی، روز چهارشنبه ۲۳ مهر، در جمع خبرنگاران، با اعلام این خبر اظهار کرد: دو عضو شورای شهر، یکی از شهرداران مناطق هشتگانه شهرداری، یک مدیر و دو کارمند شهرداری و یک آپارتمان ساز از جمله دستگیرشدگان هستند. 

وی تاکید کرد: این افراد متهم به فساد مالی و سوء استفاده از موقعیت شغلی خود در شورای شهر و شهرداری کرمانشاه هستند.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر، از مجموع هفت متهم این پرونده، پنج نفر با قرار بازداشت موقت زندانی و تحقیقات از آنان برای روشن شدن تمامی ابعاد جرایم آنان ادامه دارد و دو نفر دیگر با صدور قرار تأمین کیفری مناسب (وثیقه) فعلا آزاد شده‌اند.

وی افزود: این افراد متهم به تشکیل یک شبکه پیچیده فساد مالی هستند که در آن مبالغ هنگفتی از منابع عمومی و پروژه‌های شهرداری به نفع خود برداشت کرده‌اند. 

دادستان کرمانشاه تاکید کرد: برخی از اعضای این شبکه همچنین متهم به دریافت رشوه برای تسهیل در پروژه‌های ساختمانی و اجرایی در سطح شهر هستند.

وی تصریح کرد: تحقیقات پرونده جهت شناسایی تمامی مرتبطین با موضوع و کشف جرایم ارتکابی همچنان ادامه دارد و با توجه به مستندات به دست آمده، احتمال احضار یا جلب افراد دیگر در روزهای آینده وجود دارد.

کریمی با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضائی با مفسدان اقتصادی گفت: دستگاه قضائی با هیچ فرد، گروه یا جناحی که بخواهد به اموال عمومی و بیت‌المال دست‌درازی کند، مماشات نخواهد کرد و با قاطعیت در چارچوب قانون با عوامل مفسده‌انگیز برخورد خواهد شد.

دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در روند رسیدگی به این پرونده، تمامی مستندات و مدارک مرتبط با فساد مالی این افراد به دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تصمیمات قضائی بر اساس عدالت و قانون اتخاذ خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha