• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404072315230
  • خبرنگار : 50990

ماندگاری آلودگی هوا در مشهد تا روز یکشنبه

ماندگاری آلودگی هوا در مشهد تا روز یکشنبه

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی از ماندگاری آلودگی هوا در مشهد تا روزهای آتی در سطح استان خراسان‌رضوی خبر داد و اعلام کرد: گردوخاک در سطح استان تا یکشنبه هفته آینده پیش‌بینی می‌شود.

زهرا عنایتی در گفت‌وگو با ایسنا به وضعیت آلودگی هوا در سطح استان اشاره و اظهار کرد: امروز چهارشنبه ۲۳ مهر تا ابتدای روزهای هفته آینده، وزش باد به تناوب و با شدت و ضعف در نواحی بادخیز استان، گاهی شدید توأم با خیزش گردوخاک رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه با توجه به جهت جریانات و ماندگاری ذرات گردوغبار در سایر نواحی استان از جمله شهرستان مشهد، کاهش میدان دید و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود، افزود: در این خصوص هشدار سطح کیفیت هوا به رنگ نارنجی شماره هفت در تاریخ ۲۲ مهرماه و هشدار سطح نارنجی شماره هشت در تاریخ ۲۳ مهرماه صادر شده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی در خصوص روند نسبی کاهش دما تا اوایل هفته آینده توضیح داد: این روند ادامه خواهد داشت، همچنین افزایش ابر در استان برای روزهای جمعه ۲۵ و شنبه ۲۶ مهرماه مورد انتظار خواهد بود.

عنایتی در رابطه با پدیده آلودگی هوا، تصریح کرد: این وضعیت تا یکشنبه هفته آینده به تناوب با شدت و ضعف در سطح استان ماندگار خواهد بود. روزگذشته در برخی ساعات، گردوغبار شدید در سطح استان حاکم بود و امروز نیز به دلیل پایداری هوا، این وضعیت ماندگار شده و مجدداً گردوخاک در سطح استان تا یکشنبه هفته آینده پیش‌بینی می‌شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha