• جمعه / ۲۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404072516124
  • خبرنگار : 50175

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان:

جنایات اسرائیل و آمریکا با زبان هنر تبیین شود

جنایات اسرائیل و آمریکا با زبان هنر تبیین شود

ایسنا/لرستان امام جمعه خرم‌آباد گفت: جنایات اسرائیل و آمریکا باید با زبان هنر، قلم رسانه‌ها و سخنرانی خطبا برای جهانیان تبیین شود.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی ۲۵ مهر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلی الغدیر، اظهار کرد: ملت ایران ۲۵ مهر را به‌عنوان روز جنایت رژیم صهیونیستی نامگذاری کردند و با ایستادگی خود باعث شدند تا افکار عمومی جهان جنایات آنان را ببینند.

وی خاطرنشان کرد: پیمان آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی نوشته شد، اما ذات این رژیم و حامیانش از جمله شیطان بزرگ و چند کشور اروپایی، پایبندی به تعهدات نیست. در همین چند روز گذشته، ۳۰ کودک فلسطینی در حین بازی به شهادت رسیدند و همچنین پیمان آتش‌بس با لبنان شکسته شد و بمباران روزانه این کشور ادامه دارد. هر کسی گمان کند این رژیم به تعهدات خود پایبند می‌ماند، یا نادان یا از واقعیت بی‌خبر است. امروز ملت‌ها بیدار شده‌اند، چنانچه چند روز پیش ۶۰ هزار جوان لبنانی در حمایت از حزب‌الله تجمع کردند.

شاهرخی بیان کرد: شهدا در سبک زندگی اسلامی به ما آموختند که باید از عمر و فرصت‌ها استفاده کنیم، در مسیر خدا معامله کنیم و بر اصولی مانند مقاومت، استقامت، ولایت‌مداری و اخلاص پایبند باشیم.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان با اشاره به آیه «تُؤثِرونَ الحَیوةَ الدنیا وَالآخِرَةُ خَیرٌ وَأبقَی» گفت: انسان‌هایی که دنیا را بر آخرت ترجیح می‌دهند، گرفتار بیماری روحی‌ هستند. شهرت‌طلبی و دنیاگرایی انسان را از مسیر بندگی خارج می‌کند، در حالی که رزمندگان دوران دفاع مقدس با اخلاص تمام در میدان بودند و از هرگونه تظاهر و خودنمایی پرهیز می‌کردند.

شاهرخی با اشاره به تأثیر اعمال خیر در روشنی قبر، تصریح کرد: گره‌گشایی از کار مردم، یکی از مصادیق روشنایی قبر در عالم برزخ بوده و مراقبت از زبان، چشم، گوش و دل از ضروریات زندگی مؤمنانه است.

وی با اشاره به روز تربیت بدنی و ورزش، اظهار کرد: برخی استان‌ها با وجود امکانات کم، قهرمانان بین‌المللی تربیت کرده‌اند. در لرستان باید از ظرفیت نخبگان ورزشی استفاده و برای حمایت از نوجوانان و جوانان برنامه‌ریزی پنج‌ ساله انجام شود.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به وضعیت وام ازدواج در لرستان، خاطرنشان کرد: اکنون بیش از ۱۳ هزار نفر متقاضی وام ازدواج هستند که تا پایان سال به ۲۷ هزار نفر می‌رسد. مقرر شد بانک‌ها در فاصله یک ماه به ۸ هزار نفر تسهیلات ازدواج پرداخت کنند تا بخشی از مشکل جوانان برطرف شود.

شاهرخی از بازدید خود و جمعی از روحانیون از کارخانه اسید فسفریک خوراکی خرم‌آباد خبر داد و گفت: این واحد با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیون دلاری (حدود ۷ هزار میلیارد تومان) در حال اجراست و برای بیش از ۲۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم رعایت عفاف و حجاب، اضافه کرد: زیست عفیفانه حقی انسانی و الهی است. نیروی انتظامی و اتاق‌های اصناف باید با متخلفان برخورد قانونی داشته باشند، زیرا در فرهنگ اسلامی و لرستانی، اختلاط زن و مرد در شادی‌ها جایگاهی ندارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha