• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404072818180

بیژن امکانیان پس از ۱۷ سال به تئاتر بازمی‌گردد

بیژن امکانیان پس از ۱۷ سال  به تئاتر بازمی‌گردد

بیژن امکانیان پس از ۱۷ سال دوری از تئاتر با نمایش «خانه دراکولا» به تئاتر باز می‌گردد. 

به گزارش ایسنا، بیژن امکانیان، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، در آخرین تجربه تئاتری خود، سال ۱۳۸۷ با نمایش «دیوار چین» به کارگردانی مریم معترف در تالار مولوی روی صحنه رفت و اکنون پس از ۱۷ سال قرار است، طبق اعلام روابط عمومی تئاتر، با بازی در نمایش «خانه دراکولا» به کارگردانی بابک صحرایی حضور تازه‌ای در تئاتر را تجربه کند.

نمایش «خانه دراکولا» دومین نمایش بابک صحرایی در مقام نویسنده و کارگردان است که چندی پیش در تالار حافظ روی صحنه رفت. دور دوم اجرای این اثر به زودی با بازی بیژن امکانیان اجرای خود را آغاز می‌کند.  

این نمایش به صورت کمدی_فانتزی روایت شده و بن‌مایه فلسفی_تاریخی دارد.
موسیقی و پرفورمنس دو عنصر مهم این نمایش به شمار می‌آید.

بیژن امکانیان اخیرا در سریال «بوقچی» بازی کرده بود و در فیلم‌های سینمایی چون «سناتور»، «گل‌های داودی»، «گمشدگان»، «سیمرغ»، «شب حادثه»، «راه افتخار»، «نابخشوده»، «سربازهای جمعه»، «تقاطع»، «قصه پریا» و «رخ دیوانه» بازی کرده است که نقش ماندگارش در «گل‌های داودی» بود.

دیگر بازیگران، عوامل و زمان دقیق اجرای عموم نمایش «خانه دراکولا» به‌زودی اعلام می‌شود.


انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha