مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان، اظهار کرد: گونه ماهی یال اسبی در کشور مصرف خوراکی ندارد و تنها برای مصارف صنعتی و غذایی به خارج از کشور صادر میشود.
وی افزود: این فرآوردهها پس از آزمایشهای میکروبی و شیمیایی و تأیید گواهی سلامت، با نظارت بهداشتی کامل به مقصد صادر میشوند.
بارانی تصریح کرد: خلیج فارس بهویژه آبهای شهرستانهای پارسیان، بندرلنگه و جنوب جزیره قشم از مهمترین صیدگاههای ماهی یال اسبی در هرمزگان است و فصل صید آن هر سال از فروردین آغاز و تا پایان بهمن ادامه دارد.
مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: ذخایر ماهی یال اسبی یکی از مهمترین منابع پروتئینی دریایی محسوب میشوند که در تمام آبهای گرمسیری و نیمهگرمسیری جهان پراکنش دارند و خلیجفارس و دریای عمان از بهترین مناطق صید این گونه بهشمار میروند.
وی اضافه کرد: صید این ماهی با روش ترال میانآبی انجام میشود و بیش از ۹۰ درصد صید، هدفمند و مفید است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل شیلات هرمزگان در روز چهارشنبه ۳۰ مهر، بارانی با اشاره به گستردگی فعالیتهای شیلاتی در استان گفت: در حال حاضر دو هزار شناور و حدود ۵۰ هزار صیاد در آبهای هرمزگان مشغول فعالیت هستند.
انتهای پیام
نظرات