• جمعه / ۲ آبان ۱۴۰۴ / ۰۰:۲۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404080200435
  • خبرنگار : 71621

آمریکا دو بمب‌افکن B-1 را در نزدیکی ونزوئلا به پرواز درآورد

آمریکا دو بمب‌افکن B-1 را در نزدیکی ونزوئلا به پرواز درآورد

وال‌استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی و داده‌های پروازی گزارش داد که در بحبوبه تنش‌ها میان دولت و آمریکا و ونزوئلا، دو فروند بمب‌افکن دوربرد B-1 ایالات متحده روز پنج‌شنبه در نزدیکی حریم هوایی ونزوئلا به پرواز درآمدند.

به گزارش ایسنا، یکی از مقامات دفاعی آمریکا به وال استریت ژورنال گفت که این هواپیماها در هیچ‌یک از پایگاه‌های منطقه‌ای مستقر نیستند، زیرا «توانایی رسیدن به هر نقطه‌ای از کارائیب از خاک ایالات متحده را دارند.» 

مقام دیگری نیز افزود که «ماموریت‌های بیشتری با حضور بمب‌افکن‌ها به‌زودی انجام خواهد شد.»

تنش‌ها در منطقه در حالی رو به افزایش است که واشنگتن جنگ خود علیه قاچاقچیان مواد مخدر را ادامه می‌دهد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، پیش‌تر گفته بود کشورش ممکن است پس از انجام حملات دریایی، اهداف زمینی در آمریکای جنوبی را نیز مورد هدف قرار دهد.

 «ولادیمیر پادریو لوپز» وزیر دفاع ونزوئلا روز پنج‌شنبه هشدار داد هرگونه عملیات مخفی سازمان سیا علیه کشورش با شکست روبه‌رو خواهد شد. 

وی گفت: «ما می‌دانیم که سیا در ونزوئلا حضور دارد. ممکن است هر تعداد واحد وابسته به سیا را در عملیات‌های مخفیانه مستقر کنند اما هر تلاشی از سوی آن‌ها شکست خواهد خورد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha