علیرضا زرگرنیا اظهار کرد: ظرفیت اسمی تولید مرغ در استان در هر دوره حدود ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است و هر واحد مرغداری بهطور میانگین سالانه سه تا چهار دوره امکان جوجهریزی دارد.
وی با اشاره به فعال بودن ۳۱۷ واحد مرغداری در هرمزگان، افزود: شهرستانهای بستک، بندرعباس، میناب و پارسیان به ترتیب بهعنوان مناطق عمده تولید مرغ در استان شناخته میشوند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل جهاد کشاورزی هرمزگان در روز شنبه سوم آبان، زرگرنیا با بیان اینکه بهبود شرایط جوی و اجرای اقدامات حمایتی سبب افزایش سرعت تولید در فصل پاییز شده است، افزود: رفع موانع تأمین سوخت و انرژی با همکاری شرکتهای گاز، برق منطقهای و پخش فرآوردههای نفتی، تأمین نهادههای دامی همچون ذرت و سویا از طریق شرکت پشتیبانی امور دام در سامانه «بازارگاه»، و تسهیل صدور و تمدید پروانههای بهرهبرداری با مشارکت سازمان نظام مهندسی کشاورزی، از جمله مهمترین اقدامات برای جلوگیری از وقفه در چرخه تولید گوشت مرغ بوده است.
انتهای پیام


نظرات