• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404080603707
  • خبرنگار : 50605

امام جمعه تیران و کرون:

بهره‌وری کشاورزی مستلزم نوآوری و تکنولوژی است

بهره‌وری کشاورزی مستلزم نوآوری و تکنولوژی است

ایسنا/اصفهان امام جمعه تیران و کرون گفت: بهره‌وری کشاورزی با کاهش هزینه و افزایش درآمد مستلزم نوآوری و تکنولوژی و بهره‌گیری از ابزارهای دانش بنیان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین بنی‌جمالی، عصر سه‌شنبه ششم آبان در آیین افتتاحیه چهارمین نمایشگاه و رویداد محصولات گلخانه‌ای و صنایع وابسته کشاورزی در تیران اظهارکرد: تولیدات بخش کشاورزی از لازمه‌های زندگی و جز اولویت‌های مصرف خانواده‌ها است، اما برای افزایش بهره‌وری و تولید و توجه به صادرات نیاز به سرمایه‌گذاری است که این اتفاق در کشور رقم خورده است.

وی افزود: افزایش بهره‌وری با کاهش هزینه و افزایش درآمد و همچنین، تولید محصولات کشاورزی با کیفیت مستلزم نوآوری و تکنولوژی و بهره‌گیری از ابزارهای دانش‌بنیان است که فعالان علمی و سرمایه‌گذاران  بخش خصوصی باید به این تفاهم در کنار یکدیگر برسند.

به گزارش ایسنا، امام جمعه تیران و کرون ادامه داد: علم و دانش امکان تولید ثروت را در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی را دارد که با تکنولوژی‌های روز امکان تولید مرغوب و فراوری را فراهم می‌سازد.

بنی جمالی برگزاری رویدادها و جریان‌سازی‌هایی مثل چنین نمایشگاهی را فرصتی برای توسعه کشاورزی بیان کرد و گفت: این ارتباطات علمی، سرمایه‌گذاری و تعاملی که در قالب چنین برنامه‌هایی رقم می‌خورد برای کشاورزی منطقه موثر است.

تیران در مسیر توسعه کشاورزی مدرن و مبتنی بر آمایش سرزمینی

فرماندار تیران و کرون نیز در این مراسم با اشاره به توسعه گشت گلخانه‌ای در این شهرستان گفت: علاوه بر احداث گلخانه‌های مدرن، کشت موسیر و زعفران در تیران و کرون مبتنی بر آمایش سرزمینی است.

محمد ساعدفر ادامه داد: شرایط اقلیمی و آب و هوای خشک نیازمند کشاورزی مبتنی بر این وضع است که موسیر و زعفران و فعالیت‌های گلخانه‌ای در این مسیر انجام می‌شود.

وی به فراوری محصولات، برندسازی و بسته‌بندی اشاره کرد و افزود: ۴۰ درصد از فلفل دلمه‌ای که از ایران به روسیه صادر می‌شود، از محصولات این شهرستان است.

ساعدفر افزود: باید با توسعه صنایع غذایی به تولید محصولات خوراکی فراوری شده دست پیدا کرد و از خام فروشی جلوگیری کرد تا زمینه اشتغال و درآمدزایی جدید فراهم شود.

فرماندار تیران و کرون به ابعاد برگزاری این رویداد اشاره کرد و افزود:‌علاوه بر معرفی توان تولید کشاورزی، عرضه و نمایش دستگاه و تجهیزات نوین کشاورزی، جلسات آموزشی و ترویجی نیز برای کشاورزان و سرمایه‌گذاران پیش‌بینی شده که در قالب این نمایشگاه انجام خواهد شد.

چهارمین نمایشگاه و رویداد ملی محصولات گلخانه‌ای و صنایع وابسته کشاورزی از ۶ تا ۹ آبان در تیران برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha