محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را کمی ابری تا نیمه ابری دانست و اظهار کرد: دیلمان با ۱۲ و منجیل با ۲۹ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار جوی نسبتا پایدار و وجود جریانات جنوبی تا عصر امروز چهارشنبه، ۷ آبان در منطقه دانست و افزود: آسمان صاف تا نیمه ابری، همراه با وزش باد جنوبی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و افزایش نسبی دما طی امروز مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی خبر داد و بیان کرد: از اواخر وقت امروز با نفوذ تدریجی توده هوای بارشی به منطقه و شمالی شدن جریانات، افزایش ابر و مه آلود شدن هوا و کاهش دما و وزش باد شمالی و بارندگی و رعد و برق و احتمال تگرگ تا پنجشنبه پیش بینی می شود.
دادرس از کاهش چهار تا هشت درجه ای متوسط دما طی فردا ۸ آبان خبر داد و بیان کرد: شاهد بارندگی های شدید و رگباری در برخی مناطق خواهیم بود.
وی نسبت به آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و لغزش و رانش و... هشدار داد و اضافه کرد: مجددا از جمعه ۹ آبان با تضعیف و خروج تدریجی سامانه ناپایدار، کاهش ابر و افزایش نسبی دما تا شنبه مورد انتظار است.
انتهای پیام


نظرات