• پنجشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404080804650
  • خبرنگار : 50589

هفته نهم لیگ برتر فوتبال

پرسپولیس دوباره با کریم، مقابل تراکتور

پرسپولیس دوباره با کریم، مقابل تراکتور

ایسنا/آذربایجان شرقی تراکتور و پرسپولیس بازی بزرگ هفته نهم لیگ برتر را برگزار خواهند کرد.

مهم‌ترین پیکار هفته نهم لیگ برتر فوتبال از ساعت ۱۸ امروز پنجشنبه ۸ آبان بین تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه شهید سردار سلیمانی تبریز(بنیان دیزل) برگزار می‌شود.

پرسپولیس و تراکتور نام‌هایی که هر بار پشت سر هم قطار می‌شوند، چشم‌ها را گرد می‌کنند و نفس‌ها را در سینه حبس. مهم نیست طرفدار یکی از آنها باشید یا نه. کافی است از کنار این نبرد دلربا رد شوید تا ۹۰ دقیقه از آخر هفته‌تان به طرز اعجاب انگیزی غرق در هیجان شود.

به گزارش ایسنا، تراکتور و پرسپولیس در نقطه‌ای به هم رسیده‌اند که شرایط برای دوتیم متفاوت است. تبریزی‌ها در آماده‌ترین فرم خود قرار دارند. آنها هر دو رقیب اخیر خود در آسیا و لیگ را با ۵ گل درو کردند و با انگیزه‌ای ویژه آماده صف‌آرایی برابر پرسپولیس می‌شود. دیداری که در صورت پیروزی، تراکتور را حداقل تا جمعه شب صدرنشین می‌کند. 

در دیگر سو اما عمر حضور وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس به ۸ هفته نکشید و پس از برکناری این مربی، اوسمار ویرا به پرسپولیس بازگشت.

کریم باقری که در آخرین حضور خود روی نیمکت پرسپولیس، تراکتور را در فصل قبل مغلوب کرده بود، بار دیگر به صورت موقت هدایت این تیم را برابر تیم سابقش بر عهده خواهد گرفت.

دراگان اسکوچیچ که فصل گذشته با خوان کارلوس گاریدو و کریم باقری پیکار داشت، باید برای رویارویی دوباره با دستیار سابق خود در تیم ملی آماده شود؛ چرا که همانند بازی فصل گذشته که اسماعیل کارتال از جایگاه ویژه نظاره‌گر بازی بود، در مسابقه پنج‌شنبه هم اوسمار ویرا از جایگاه مسابقه را دنبال می‌کند و کریم باقری سرمربی موقت پرسپولیس است.

طلسم خانگی تراکتور مقابل پرسپولیس

آخرین برد تراکتور برابر پرسپولیس در تبریز به چیزی حدود ۲۲۵۰ روز یا به عبارتی ۶ سال و دو ماه قبل برمی‌گردد؛ جایی که تراکتوری‌ها در جریان دیدار رفت لیگ نوزدهم و با هدایت مصطفی دنیزلی توانستند در تبریز بر پرسپولیس غلبه کنند. یگانه گل بازی را احسان حاج‌صفی با یک شوت تماشایی از بیرون محوطه جریمه به ثمر رساند.

حسرت بزرگ تبریزی‌ها

تراکتور از ۱۲ رویارویی اخیر با پرسپولیس، تنها یک مرتبه موفق به برد شده و پرسپولیسی‌ها برتری مطلق و یک طرفه‌ای نسبت به تبریزی‌ها داشته‌اند.

از این ۱۰ مسابقه، ۹ دیدار در چارچوب لیگ برتر بوده و یک بار هم در قالب سوپرجام برگزار شده تا تراکتور پس از پیروزی در بازی رفت لیگ نوزدهم برابر سرخ‌پوشان پایتخت، در ۱۲ تقابل بعدی ۱۱ مرتبه ببازند.

تنها پیروزی تراکتور در ۱۲ تقابل اخیر، به بازی رفت لیگ بیست‌ودوم برمی‌گردد. جایی که تراکتور تحت هدایت قربان بردیف با یگانه گل محمد عباس‌زاده در ورزشگاه آزادی پرسپولیس تحت فرمان یحیی گل‌محمدی را مغلوب کرد.

طلسم ۱۱ ساله دراگان

اسکوچیچ تاکنون ۱۱ بار مقابل پرسپولیس قرار گرفته است که حاصل آن ۸ شکست، یک مساوی و تنها دو برد بوده است.

اسکو آخرین بار با هدایت فولاد خوزستان توانست پرسپولیس حمید درخشان را در ۲۰ آذر ماه ۱۳۹۳ و با نتیجه ۲-۱ در ورزشگاه آزادی شکست دهد. در شرایطی که بازی رفت دو تیم نیز با پیروزی ۲-۱ فولاد مقابل شاگردان علی دایی در اهواز به پایان رسیده بود.

سنگینی کفه ترازو به سمت پرسپولیسی‌ها

دوتیم در طول تاریخ ۵۷ بار به مصاف یکدیگر رفتند که ۲۹ بازی با برتری سرخ‌پوشان پایتخت به پایان رسیده و تراکتوری‌ها در ۱۱ مسابقه پیروز بوده‌اند؛ ۱۷ دیدار از رویارویی‌های پرسپولیس و تراکتور نیز با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.

در مجموع این بازی‌ها ۱۲۶ گل بین دوتیم ردوبدل شده که ۸۱ گل سهم پرسپولیس و ۴۵ گل سهم تراکتور بوده است.

۳۴ مسابقه بین دوتیم در چارچوب لیگ‌برتر برگزار شده که ۱۸ بازی را پرسپولیس برده، ۱۰ مسابقه را تراکتور و شش بار هم نتیجه مساوی به دست آمده است.

در مجموع این بازی‌ها ۶۹ گل بین دوتیم ردوبدل شده که ۴۱ گل سهم پرسپولیس و ۲۸ گل سهم تراکتوری‌ها بوده است.

وضعیت جدول

تراکتور با ۱۲ امتیاز و یک بازی کمتر، سوم است. پرسپولیس با ۱۱ امتیاز رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است.

تراکتور-پرسپولیس؛ پاگشای اوسمار در تبریز

اسکوچیچ: برای هاشمیان خیلی متاسفم/ بازی با پرسپولیس یک داربی است

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم فوتبال تراکتور روز گذشته چهارشنبه ۷ آبان در نشست خبری قبل از این دیدار اظهار کرد: تیم برای بازی فردا انگیزه بسیار بالایی دارد. اعتماد به نفس زیادی داریم و باور داریم که فردا می‌توانیم نتیجه مثبتی بگیریم. این بازی یک داربی است و حریف سرسختی پیش رو داریم‌. تمرینات ریکاوری را به خوبی انجام دادیم و مطمئنم بازیکنان از اهمیت بازی آگاه هستند.

او ادامه داد: حضور نداشتن هواداران نکته منفی این بازی است و بازی از تب و تاب خواهد افتاد. تنها مصدوم ما ایگور پوستونسکی است‌.

اسکوچیچ درباره رفتن وحید هاشمیان از پرسپولیس و حضور کریم باقری روی نیمکت این تیم در بازی فردا گفت: در مورد اینکه چه کسی روی نیمکت باشد فک نمی‌کنم. فارغ از اینکه چه تیمی روبروی ما باشد تیم من قابلیت خوب خود را نشان داده است. برای هاشمیان خیلی متاسفم. ایشان خیلی باکیفیت بودند.‌ کریم باقری هم دوست خیلی خوب من است. نکاتی که درباره نیمکت پرسپولیس می‌توانستم بگویم همین‌ها بودند. هاشمیان مرد بسیار خوبی است. همیشه نظر مثبتی درباره ایشان داشتم‌. سابقه همکاری با ایشان داشتم و برای او بهترین‌ها را آرزومندم.

سرمربی تراکتور درباره اینکه پرسپولیس فصل گذشته جزو معدود تیمی‌هایی بود که مغلوب تراکتور نشد گفت: من به طور کلی نگاه می‌کنم. باخت برابر تیم‌هایی همچون استقلال، سپاهان و پرسپولیس چندان مطرح نیست به طور کلی باید بازی‌ها را ببریم. همانند آنکه ۱۰ ماه پیش یک باخت داشتیم و دیگر به آن فکر نمی‌کنیم.

«آیا محرومیت تماشاگران در قبال رفتار فصول اخیر آنها بازدارنده خواهد بود یا نه؟» اسکوچیچ در پاسخ به این سوال گفت: مطمئن نیستم که این موضوع بر روند نتیجه گرفتن تیم ما تأثیرگذار باشد. می‌توانند جلوی ورود تماشاگران متخلف را به ورزشگاه بگیرند نه اینکه کل بازی بدون تماشاگر برگزار شود. آن هم در کشوری که همه مردم فوتبالی هستند. در تبریز مردم منتظر بازی‌های تراکتور هستند که به ورزشگاه بیایند.

تراکتور-پرسپولیس؛ پاگشای اوسمار در تبریز

باقری: فردا ترکیب را من می‌چینم نه اوسمار/ شانس من مربیگری جلوی تراکتور است!

کریم باقری، مربی تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته چهارشنبه ۷ آبان در نشست خبری قبل از این بازی گفت: امیدوارم بازی تماشاگر پسندی باشد، درست است که تماشاگران نمی‌توانند بیایند، اما امیدوارم که بیننده‌ها لذت ببرند. امیدوارم هرتیمی بهتر بازی کرد نتیجه بگیرد.

او درباره وضعیت بازیکنان تیمش گفت: رضا شکاری کمردرد دارد و در روزهای آینده به تمرینات برمی‌گردد. امید عالیشاه و ابوالفضل بابایی هم مصدوم‌های ما هستند. سایر نفرات را در اختیار داریم و امیدوارم بازی خوبی انجام دهیم.

او درباره بردهای پر گل اخیر تراکتور گفت: تراکتور با برنامه ریزی در یکی، دو سال اخیر رشد خیلی خوبی داشته است. پارسال مقام قهرمانی را با شایستگی به دست آورد و امسال هم تیم خیلی خوبی دارد. جا دارد به خاطر اینکه به عنوان نماینده ایران در لیگ نخبگان حضور دارد امیدوارم نتایج خیلی خوبی در شأن ایران، آذربایجان و تبریز کسب کنند.

باقری ادامه داد: تراکتور تیم خیلی خوبی است. در دو بازی قبلی با تعداد گل زیاد برده‌اند. فردا بازی سنگینی برای هر دو تیم است. تیم ما هم خوب بوده است. با رفتن وحید هاشمیان و آمدن اوسمار این وظیفه به من سپرده شد. در این چند روز تلاش کردیم که تیم بتواند تمرینات خوبی را پشت سر بگذارد. تلاش می‌کنیم بازی خوبی به نمایش بگذاریم و از موقعیت ها استفاده کنیم.

باقری درباره قطع همکاری پرسپولیس با وحید هاشمیان گفت: من خودم شخصا دوست داشتم که آقای هاشمیان بالای سر تیم باشد. ایشان زحمات زیادی کشیدند ولی می‌دانید در تیم‌های بزرگ نتیجه خیلی مهم است. مدیریت باشگاه تصمیم گرفت مربی را تغییر بدهند و در این چند وقت ما و دوستان بالای سر تیم بودیم و خودمان را برای این بازی آماده کردیم.

او در ادامه درباره اینکه فصل قبل هم در مقطعی که پرسپولیس سرمربی نداشت، او تیم را مقابل تراکتور هدایت کرد گفت: شانس من مقابل تراکتور است یا هرچه، مدیریت باشگاه این وظیفه را به من سپرده است. بقیه دوستان هم زحمت کشیدند و حالا این اتفاق افتاده و کاری نمی‌شود کرد. تراکتور تیم خوبی دارد. باید به آقای خداداد که یکی از دوستان خوبم است اشاره کنم که در این تیم است و امیدوارم موفق باشد.

او در رابطه با غیبت تماشاگران گفت: به نظر من زیبایی فوتبال ما حضور تماشاگران است. حال و هوای فوتبال در تبریز با تماشاگران فوق العاده می‌شود و آنها به پرشورها معروفند. این اتفاقی بود که افتاده ولی من دوست داشتم تماشاگران باشند.

او ادامه داد: تماشاگران می‌توانستند به تیم‌شان کمک کنند ولی بعضی چیزها دست ما نیست. بازیکنان ما آنقدر باتجربه هستند که بود و نبود تماشاگر خیلی روی‌شان تاثیر نمی‌گذارد. بودنشان صد درصد می‌تواند مشکل‌ساز شود ولی بازیکنان ما باتحربه هستند و در هر حال مشکل خاصی برای ما وجود ندارد.

طلسم ۱۱ ساله اسکوچیچ برابر پرسپولیس



از آخرین برد دراگان اسکوچیچ برابر پرسپولیس بیش‌ از ۱۱ سال می‌گذرد.



تراکتور و پرسپولیس بازی بزرگ هفته نهم لیگ برتر فوتبال را از ساعت ۱۸ امروز پنجشنبه ۸ آبان در ورزشگاه شهید سردار سلیمانی تبریز (بنیان دیزل) برگزار خواهند کرد.

نکات ریز و درشت بی‌شماری در دل قرمزترین جدال فوتبال ایران نهفته‌ است. نکته‌هایی جذاب‌، اعجاب‌انگیز و حیرت‌آور. یکی از این نکته‌ها به تقابل سرمربی تبریزی‌ها با پرسپولیس مربوط می‌شود.

دراگان اسکوچیچ که فصل گذشته پرشورها را به رویای دیرینه فتح لیگ برتر رسانده ماموریت دشواری برابر تیم سرخ‌پوش پایتخت خواهد داشت. دست‌کم تاریخ گواه این دشواری را می‌دهد.

اسکوچیچ تاکنون ۱۱ بار مقابل پرسپولیس قرار گرفته است که ماحصل آن ۸ شکست، یک مساوی و تنها ۲ برد بوده است.

اسکو آخرین بار با هدایت فولاد خوزستان توانست پرسپولیس حمید درخشان را در آذر ماه ۱۳۹۳ و با نتیجه ۲-۱ در ورزشگاه آزادی شکست دهد. در شرایطی که بازی رفت دو تیم نیز با پیروزی ۲-۱ فولاد مقابل شاگردان علی دایی در اهواز به پایان رسیده بود.

به گزارش ایسنا، مرد کروات نیمکت تراکتوری‌ها بعد از دو برد پرگل در آسیا و لیگ، حالا امیدوار است طلسم پیروزی مقابل پرسپولیس را هم بشکند و بتواند با کسب هر سه امتیاز بازی دوباره صدرنشین لیگ برتر شود.

نتایج دراگان اسکوچیچ مقابل پرسپولیس:

۱۱ بازی

۲ برد اسکوچیچ

۱ مساوی

۸ برد پرسپولیس

۱۳ گل زده پرسپولیس 

۵ گل زده تیم های اسکوچیچ

لیگ سیزدهم 

پرسپولیس ۱-۰ ملوان

ملوان ۰-۱ پرسپولیس

لیگ چهاردهم

فولاد ۲-۱ پرسپولیس 

پرسپولیس ۱-۲ فولاد

لیگ پانزدهم 

فولاد ۰-۲ پرسپولیس 

پرسپولیس ۱-۰ فولاد

لیگ نوزدهم

پرسپولیس ۱-۰ صنعت نفت

صنعت نفت ۰-۱ پرسپولیس 

پرسپولیس ۱-۰ صنعت نفت (جام حذفی)

لیگ بیست و چهارم 

تراکتور ۱-۱ پرسپولیس

پرسپولیس ۲-۰ تراکتور
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha