• شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404081005855
  • خبرنگار : 71342

سحر دولتشاهی و علی شادمان چرا به صحنه نمی‌روند؟

سحر دولتشاهی و علی شادمان چرا به صحنه نمی‌روند؟

اجرای فوق العاده نمایش «رامسس دوم» به کارگردانی رضا گوران که قرار بود روز شنبه دهم آبان ماه پیش روی مخاطبان قرار گیرد به روز دیگری منتقل شد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، اجرای فوق العاده نمایش «رامسس دوم» به کارگردانی رضا گوران که قرار بود روز شنبه دهم آبان ماه پیش روی مخاطبان قرار گیرد به دلیل مشکلات فنی بخش ماشینری تالار اصلی به تاریخ دیگری منتقل شد. 

مجموعه تئاتر شهر ضمن عذرخواهی از تماشاگران ارجمند به اطلاع می رساند، هرگونه امکان «بازگشت» یا «انتقال» بلیت فروخته شده اجرای روز شنبه دهم آبان ماه برای روزهای آتی از طریق سامانه «فیدیبو» خدمت مخاطبان گرامی اطلاع رسانی خواهد شد.

نمایش «رامسس دوم» به کارگردانی از رضا گوران و تهیه‌کنندگی محمد قدس از هفتم مهرماه ۱۴۰۴، ساعت ۲۰ در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است.

بازیگران این نمایش (به ترتیب حروف الفبا) سعید چنگیزیان، سحر دولتشاهی، علی شادمان و حدیث میرامینی هستند.

نمایش «رامسس دوم» نوشته سباستین تیری و ترجمه‌ای از شهلا حائری، کمدی‌ سیاهی است با فضایی پرتعلیق و طنزآلود که مرز میان واقعیت و توهم را به چالش می‌کشد.

داستان نمایش درباره زوجی است که با نگرانی و هیجان در انتظار بازگشت دامادشان هستند، اما با ورود او از یک سفر طولانی، همه‌چیز شکل عجیبی به خود می‌گیرد...

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha