• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404081106642
  • خبرنگار : 71955

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد

آغاز غربالگری دانش‌آموزان متوسطه از نیمه دوم آبانماه

آغاز غربالگری دانش‌آموزان متوسطه از نیمه دوم آبانماه

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از آغاز غربالگری دانش‌آموزان در قالب طرح نماد از نیمه دوم آبان ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، صادق حسین‌زاده ملکی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا، درباره آغاز غربالگری دانش‌آموزان متوسطه گفت: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که در وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است و اتفاقات بزرگی در چندماه گذشته در این حوزه افتاده، بحث برنامه ملی نماد است که ظرفیت‌های مختلف آموزش و پرورش و دستگاه‌هایی که می‌توانند به آموزش پرورش کمک کنند، متمرکز و منسجم در خدمت مراقبت از دانش آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی قرار گیرند.

وی با بیان اینکه آغاز برنامه نماد در سال تحصیلی جدید از نیمه دوم ماه آبان ماه خواهد بود افزود: پرونده سال جدید را از آبان باز می‌کنیم به علت آنکه باید مدارس شکل می‌گرفت، ساز و کار استقرار مربیان، مشاوران و دانش آموزان در مدرسه فراهم می‌شد تا آشنایی‌های بهتری شکل می‌گرفت.

ملکی با بیان اینکه در مرحله اول باید آسیب‌های اجتماعی در مدارس را رصد کنیم ادامه داد: مدیران وضعیت آسیب‌های اجتماعی در مدارس و در منطقه را بررسی می‌کنند و وقتی دانش آموزان در معرض آسیب شناسایی شوند، فرایند مداخله و رسیدگی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بعد از انجام غربالگری، دانش‌آموزانی که ممکن است به تعبیری در معرض خطر باشند شناسایی و نسبت به نوع خطر، مجموعه توانایی‌ها و ظرفیت های آموزش و پرورش و فرا آموزش و پرورش کمک‌هایی را خواهند کرد اظهار کرد: یکی از مهمترین مراحل، بحث آموزش‌ها و برنامه‌های ارتقایی است، برخی از دانش آموزان در معرض آسیب‌های اجتماعی و روانی هستند که با مدل متفاوتی  باید برخورد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha