• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404081207317
  • خبرنگار : 71451

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران:

تدوین سند تحول معاونت تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران

تدوین سند تحول معاونت تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:برای انجام هرگونه اقدام مؤثر، باید بر مبنای یک سند راهبردی جامع حرکت کنیم تا فعالیت‌ها از انسجام، جهت‌مندی و اثربخشی بیشتری برخوردار باشد.

به گزارش ایسنا، فریده اولاد قباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با تعدادی از بانوان عضو تشکل‌های ایثارگری، ضمن بررسی موضوعات و چالش‌های مرتبط با همسران شهدا، به تشریح آخرین اقدامات و برنامه‌های این معاونت پرداخت.

وی با اشاره به برگزاری جلسات قطب‌بندی استان‌ها گفت: کشور به ۶ قطب اصلی تقسیم شده و تاکنون سه مرحله از جلسات هم‌افزایی میان استان‌ها برگزار شده است. نتایج این نشست‌ها که با هدف تبادل تجربیات و حل نظام مسائل استان‌ها انجام می‌شود، برای تحلیل و تصمیم‌گیری نهایی به مرکز ارسال شده است.

اولاد قباد تدوین «سند تحول معاونت تعاون» را از اقدامات بنیادین عنوان کرد و افزود: برای انجام هرگونه اقدام مؤثر، باید بر مبنای یک سند راهبردی جامع حرکت کنیم تا فعالیت‌ها از انسجام، جهت‌مندی و اثربخشی بیشتری برخوردار باشد.

وی یکی از محورهای مهم برنامه هفتم توسعه را اصلاح و تجمیع قوانین ایثارگران دانست و گفت: در این زمینه تلاش شده است تا دغدغه‌های جامعه ایثارگری شامل جانبازان، همسران و فرزندان شهدا به‌ویژه در حوزه‌های احکام حقوقی، رفاهی و سنوات ارفاقی که پیش‌تر مغفول مانده یا دارای ابهام بوده، رفع شود.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین از مکاتبه با رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد و یادآور شد: در این مکاتبه، موضوع کمبود مددکاران متخصص و ضرورت توسعه خدمات تخصصی مددکاری و مشاوره با توجه به آمار جامعه هدف و استانداردهای جهانی مطرح شد.

در این نشست، محورهای اصلی مورد بحث و بررسی شامل موضوعات معیشت و رفاه، مسکن، درمان، اشتغال، امور سالمندان و احکام حقوقی همسران شهدا بود.

همچنین، سه محور کلیدی برنامه‌های معاونت تعاون به شرح زیر اعلام شد: ۱. نیازسنجی و برنامه‌ریزی: شناسایی دقیق نیازهای خانواده‌های ایثارگران، همسران، فرزندان و خواهران شهدا، جانبازان و ازادگان و تنظیم برنامه‌های اجرایی بر اساس آن. ۲. توانمندسازی مددکاران و مشاوران: ارتقای دانش و مهارت نیروهای تخصصی و به‌روزرسانی شیوه‌های حمایتی. ۳. بازنگری قوانین با مشارکت زنان: تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران و ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین در دستگاه‌های مختلف.

در پایان، تعدادی از بانوان حاضر در نشست نیز دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در حضور مدیران کل معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha