• سه‌شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404081307933
  • خبرنگار : 50225

عضو کمیسیون آموزش مجلس تاکید کرد

لزوم آموزش تهذیب و سیاست به دانش‌آموزان در مدارس

لزوم آموزش تهذیب و سیاست به دانش‌آموزان در مدارس

ایسنا/خوزستان عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت به روز شدن دانش‌آموزان، بر لزوم تامین سلامت جسمی و آموزش تهذیب و سیاست به آن‌ها در مدارس تاکید کرد.

سید محسن موسوی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک روز ۱۳ آبان در خصوص نقش ویژه دانش‌آموزان در جامعه اظهار کرد: انقلاب اسلامی با تلاش دانش‌آموزان و دانشجویان به پیروزی رسید و امروز هم مملکت ما به دست همان دانش‌آموزان و دانشجویانی که قیام کردند و لانه جاسوسی را تسخیر کردند، اداره می‌شود.

وی افزود: مطمئنا آینده مملکت نیز به دست دانش‌آموزان و جوانان کنونی خواهد بود و با آموزش و پرورش درست این جوانان می‌توانیم افراد خوبی برای جامعه پرورش دهیم.

نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: دانش‌آموزان کنونی باید به روز شوند و با علم دنیا جلو پیش بروند. طبق توصیه امامین انقلاب، دانش‌آموزان علاوه بر تعلیم و آموزش باید در خصوص تهذیب، ورزش و سلامت جسم، سیاست نیز آموزش داده شوند.

وی در ادامه بیان کرد: باید در مدارس فضاهایی ایجاد شود تا همزمان با آموزش موضوعات علمی و روز دنیا، بر تهذیب و جلوگیری از لغزش در موضوعات فرهنگی و اجتماعی کار شود و علم سیاست را فرا بگیرند تا رد دنیای پیچیده امروز، گلیم خود را از آب بیرون بکشند.

موسوی‌زاده گفت: امروزه با توجه به وسعت و ولنگاری فضای مجازی، زمانه خوبی نداریم و فرزندان ما بیش از هر زمان دیگری در معرض خطر و آسیب هستند، بنابراین باید شورای فضای مجازی، دولت و مجلس نظارت کافی را داشته باشند و خطرهای تربیتی و فرهنگی را شناسایی کنیم و برای رفع آن‌ها تلاش شود زیرا کنترل نکردن ولنگاری فضای مجازی قطعا به فرزندان ما آسیب می‌رساند.

وی با اشاره به برنامه‌های مجلس شورای اسلامی در حوزه دانش‌آموزی افزود: کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در حوزه آموزش و پرورش، آموزش عالی، وزارت بهداشت، کار و رفاه اجتماعی و کمیسیون فرهنگی در زمینه فرهنگ جامعه فعال هستند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت به روز کردن علم معلمان هم گفت: در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری قدم به قدم برای حل مسائل و مشکلات آموزش و پرورش برنامه‌ریزی می کنیم. چ

وی رد پایان گفت: خوزستان در زمینه کمبود معلم، فضای آموزشی و وسایل آموزشی نیازمند توجه ویژه است و در تلاش هستیم این ملزومات فراهم شوند. با فراهم شدن این امکانات می‌توان امیدوار بود کارهای فرهنگی و آموزشی پا به پای استان‌های دیگر پیش برود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha