• جمعه / ۱۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404081609772
  • خبرنگار : 50225

آغاز هفته در خوزستان با افزایش رطوبت و آلاینده‌ها

آغاز هفته در خوزستان با افزایش رطوبت و آلاینده‌ها
اهواز

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از تداوم افزایش غلظت آلاینده‌ها و رطوبت در استان در هفته آینده خبر داد.

محمد سبزه‌زاری جمعه ۱۶ آبان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا اواسط هفته آینده جو پایداری روی خوزستان خواهیم داشت که سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها و غبار صبحگاهی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان خواهد شد.

وی افزود: در این روزها به ویژه فردا (شنبه ۱۷ آبان)، جریان‌های جنوبی سبب افزایش رطوبت، ابرناکی، وقوع پدیده مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی و کاهش دید افقی در سواحل و مناطق جنوب غربی تا جنوب شرقی و تا حدودی بخش‌های مرکزی استان خوزستان خواهند شد. تغییرات دما تا اواسط هفته آینده محسوس نخواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۳۴.۲ و ایذه با ۶.۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۳۳.۹ و ۱۱.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha