• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد مطلب: 1404081811124

فرماندهی انتظامی استان خبر داد

دستگیری ۵۰۰ خرده فروش با بیش از ۱۰۰ کیلو انوع موادمخدر در یزد

دستگیری ۵۰۰ خرده فروش با بیش از ۱۰۰ کیلو انوع موادمخدر در یزد

ایسنا/یزد فرماندهی انتظامی استان یزد از دستگیری ۳۰۵ معتاد تابلو و ولگرد، ۱۹۵ نفر از خرده فروشان موادمخدر و کشف بیش از ۱۰۱ کیلو انواع مواد مخدر خبر داد.

سردار احمد نگهبان با اعلام این خبر ضمن اشاره به اقدامات پلیس یزد در خصوص برخورد با معتادان متجاهر و خرده فروشان موادمخدر گفت: مرحله بیست‌ودوم طرح آرامش در شهر به مدت چهار روز در استان یزد به اجرا درآمد.

وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر با همکاری عوامل کلانتری و پاسگاه‌ها پس از هماهنگی قضایی به بازرسی از پاتوق ها و محل های فروش مواد مخدر پرداختند.

رئیس پلیس استان یزد گفت: ماموران در اجرای این طرح ۳۰۲ معتاد تابلو و ولگرد و همچنین ۱۹۵ نفر از خرده فروشان مواد مخدر را دستگیر و بیش از ۱۰۱ کیلو انواع موادمخدر را کشف کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس یزد در روز یکشنبه ۱۸ آبان، سردار نگهبان در پایان گفت: مبارزه بی امان با سوداگران مرگ و همچنین پاکسازی محلات از پاتوق معتادان در اولویت کاری پلیس یزد قرار دارد.

انتهای پیام