• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404082113474
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خبرداد

کشف مزرعه ماینر در مازندران

کشف مزرعه ماینر در مازندران

ایسنا/مازندران رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از کشف ۱۴۰ دستگاه استخراج رمز ارز از یک مرزعه ماینر در یکی از شهرک‌های صنعتی شهرستان سوادکوه به ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال خبر داد.

سرهنگ سامع خورشاد در تشریح این خبر گفت: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی شهرستان سوادکوه با اشراف اطلاعاتی از نگهداری دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) که به صورت غیرقانونی در یکی از شهرک‌های صنعتی شهرستان سوادکوه مورد بهره‌برداری قرار گرفته بودند، مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران بلافاصله پس از اطلاع از این موضوع با هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام که در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، متهم واحد صنعتی خود را به محلی برای فعالیت دستگاه‌های ماینر اختصاص داده و به‌صورت غیر مجاز استفاده می‌کند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان مازندران، بیان کرد: در این عملیات ۱۴۰ دستگاه ماینر و متعلقات که همگی فاقد مدارک گمرکی و به‌صورت قاچاق تهیه شده بودند، کشف شد.

سرهنگ خورشاد ارزش محموله مکشوفه را برابر اعلام کارشناسان مربوطه ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: در این رابطه تمامی دستگاهها و متعلقات موجود از محل جمع آوری و متهم نیز به همراه پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرمانده انتظامی استان مازندران، از کشف ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق از منازل مسکونی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی در شهرستان قائمشهر خبر داد.

وی افزود: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی شهرستان قائم‌شهر با اشراف اطلاعاتی از نگهداری دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) که به‌صورت غیرقانونی در سه واحد مسکونی مورد بهره‌برداری قرار گرفته بودند، مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران بلافاصله پس از اطلاع از این موضوع با هماهنگی قضائی و با همراهی ماموران اداره برق به محل مورد نظر اعزام که در بررسی های صورت گرفته مشخص شد، متهمان منزل مسکونی خود را به محلی برای فعالیت دستگاه های ماینر اختصاص داده و به صورت غیر مجاز از برق شهری استفاده می کند.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان مازندران، بیان کرد: در این عملیات ۱۰ دستگاه ماینر و متعلقات که همگی فاقد مدارک گمرکی و به صورت قاچاق تهیه شده بودند؛ کشف شد.

سرهنگ خورشاد ارزش محموله مکشوفه را برابر اعلام کارشناسان مربوطه ۱۰ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: در این رابطه تمامی دستگاه ها و متعلقات موجود از محل جمع آوری و سه متهم نیز به همراه پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شد.

خاموشی ۱۱ ماینر در عباس آباد

فرمانده انتظامی شهرستان عباس آباد از کشف ۱۱ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در آن شهرستان خبر داد.

سرهنگ قاسم عزیزی با اعلام این خبر بیان داشت: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر استفاده از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال داخل یک منزل در شهرستان عباس آباد، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات میدانی و احراز صحت موضوع با هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از این مکان، ۱۱ دستگاه استخراج ارز دیجیتال را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان عباس آباد با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ماینرهای کشف شده را ۸۰ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این راستا متهم ۳۸ ساله برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

سرهنگ عزیزی در پایان از شهروندان خواست در صورت برخورد با موارد مشابه، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا ماموران جهت بررسی موضوع وارد عمل شوند.

بازداشت کلاهبردار با ۷۰ شاکی خصوصی

سرهنگ افضلی، فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از دستگیری یک کلاهبردار در حوزه جعل و کلاهبرداری از کسبه به روش فیشینگ با بیش از ۷۰ شاکی خصوصی در سطح کشور خبر داد.

سرهنگ سید جعفر افضلی با اعلام این خبر بیان کرد: پیرو رصدهای طلاعاتی و اقدامات فنی پلیسی متهم با سوء استفاده از اعتماد شهروندان که اقدام به جعل و کلاهبرداری از کسبه به روش فیشینگ می کرد، شناسایی و تیم عملیات پلیس فتای شهرستان محمودآباد دستگیری متهم را در در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، با هماهنگی مقام قضایی بعد از شناسایی هویت و مخفیگاه نامبرده و زیر نظر گرفتن بصورت نامحسوس وی را در حالی که قصد داشت از یکی از کسبه ها کلاهبرداری کند دستگیر کردند.

سرهنگ افضلی در پایان با بیان اینکه ۷۰ شاکی به پلیس فتا مراجعه کردند خاطر نشان کرد: مجرم تا کنون به ۵۰ فقره جعل و کلاهبرداری اعتراف کرده و برای ادامه تحقیقات در اختیار کاراگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس مازندران در روز چهارشنبه ۲۱ آبان، وی به شهروندان توصیه کرد: فریب این افراد سودجو را نخورند و از هرگونه همکاری با این افراد جاعل خودداری و هرگونه موارد مشکوک و مظنون را به پلیس۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha