• شنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404082414964
  • خبرنگار : 50649

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز فارس خبر داد

شناسایی منبع تولیدکننده رنگ غذای غیرمجاز در شیراز/ هیچ ارزانی بی‌دلیل نیست

شناسایی منبع تولیدکننده رنگ غذای غیرمجاز در شیراز/ هیچ ارزانی بی‌دلیل نیست
عکس تزئینی است

ایسنا/فارس عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز فارس گفت: سلامت غذاهای ارزان قیمت در واحدهای صنفی متخلف توسط بازرسان اتاق اصناف مرکز استان فارس مورد بررسی قرار گرفت و در این میان منبع تولیدکننده رنگ غذای غیرمجاز در شیراز نیز شناسایی شد و مورد اعمال قانون قرار گرفت.

امین رحیمی امروز شنبه ۲۴ آبان در نشست اتاق اصناف مرکز فارس گفت: با هدف اولویت‌دهی به سلامت جامعه و حمایت از حقوق مصرف‌کننده، از واحدهای صنفی عرضه کننده فست فود و کباب که با قیمت بسیار ارزان اقدام به عرضه مواد غذایی می‌کردند، در قالب یک بازرسی مشترک توسط بازرسان اتاق اصناف مرکز استان فارس، اداره‌کل تعزیرات حکومتی فارس و بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز بازدید و بازرسی به عمل آمد.

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان فارس با اشاره به اینکه ارزان فروش‌ها از مواد نامرغوب و بی‌کیفیت برای تهیه غذا استفاده می‌کنند، گفت: مردم با تهیه این غذاها با جان خود بازی می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به قیمت مواد اولیه همچون گوشت، مرغ، برنج و روغن و ... اظهار کرد: مردم از این نرخ‌ها اطلاع دارند و بر همین اساس، هیچ واحد صنفی این مواد را نه رایگان و نه به صورت ارزان قیمت تهیه می‌کند.

رحیمی این مسئله را نوعی کلاهبرداری تلقی کرد و با تاکید بر ضرورت برخورد با این دسته از افراد، یادآور شد: مردم باید بدانند با تهیه این نوع غذاها با جان خود بازی می‌کنند و ضرر بزرگی به سلامتی خود می‌زنند.

وی تصریح کرد: بازرسان، این افراد را شناسایی کرده و با ورود به واحد صنفی و ارزیابی مواد اولیه، در صورت احراز تخلف با آن‌ها برخورد می‌کنند، هیچ ارزانی بی دلیل نیست و تاکنون نیز با چندین واحد برخورد شده است. این موضوع در فست فودها و رستوران‌ها ارزیابی شده چنانچه به برخی واحدهای دارای پروانه کسب و تعداد زیادی واحدهای بدون جواز فعالیت، برخورد شده است.

مدیر بازرسی اتاق اصناف مرکز استان فارس نیز در همین خصوص با اشاره به انجام بازرسی مشترک اتاق اصناف مرکز استان با همراهی دستگاه‌های مربوطه بر واحدهای صنفی گفت: در قالب این نظارت، واحدهای صنفی متخلف که از مواد فاسد و بی کیفیت و مواد غذایی غیرمجاز به عنوان زعفران در تهیه غذا استفاده می کردند، شناسایی شدند که با پلمب و جریمه نقدی مورد برخورد قانونی قرار گرفتند.

سید ابراهیم قاسمی ادامه داد: علاوه بر برخورد با واحدهای صنفی که از رنگ غذای غیرمجاز به عنوان زعفران استفاده می‌کردند، منبع اصلی تهیه این مواد غیرمجاز نیز شناسایی شد و در خصوص آن اعمال قانون شد.

وی در پایان گفت: مردم می‌توانند گزارشات خود را برای بازرسی با شماره ۳۲۳۴۰۰۰۰ بازرسی اتاق اصناف مرکز استان فارس در میان بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha