• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404082616731
  • خبرنگار : 71933

پارلمان و دولت عراق به‌عنوان «پیشبرد امور» به فعالیت خود ادامه می‌دهند

پارلمان و دولت عراق به‌عنوان «پیشبرد امور» به فعالیت خود ادامه می‌دهند

با برگزاری انتخابات پارلمانی عراق، فعالیت پنجمین دوره از پارلمان عراق به پایان رسید و این پارلمان و دولت عراق به عنوان پیشبرد امور به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

به گزارش ایسنا، دادگاه عالی فدرال عراق روز دوشنبه اعلام کرد که دوره پنجم پارلمان این کشور رسماً به پایان رسیده و دولت کنونی تا زمان تشکیل کابینه جدید، وظایف خود را به عنوان دولت پیشبرد امور ادامه خواهد داد.

این دادگاه همچنین تأکید کرده است که «عبداللطیف رشید»، رئیس‌جمهور عراق نیز تا آغاز دوره بعدی پارلمان در سمت خود باقی خواهد ماند.

در بیانیه دادگاه عالی فدرال آمده است که جلسه امروز به ریاست «منذر ابراهیم حسین»، رئیس این دادگاه، و با حضور اعضا برگزار شده است.

این نشست به درخواست عبداللطیف رشید، رئیس‌جمهور عراق، برای تفسیر ماده ۵۶ قانون اساسی تشکیل شده است.

دادگاه فدرال عراق توضیح داد که مدت هر دوره پارلمانی چهار سال تقویمی است که از تاریخ اولین نشست پارلمان آغاز می‌شود و با پایان سال چهارم خاتمه می‌یابد.

طبق قانون اساسی عراق، روز برگزاری انتخابات، پایان دوره پارلمان محسوب می‌شود و از همان روز، قوه مقننه و قوه مجریه صرفاً در قالب پیشبرد امور به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

ششمین دور از انتخابات پارلمانی عراق یازدهم نوامبر در سراسر این کشور برگزار شد و بنابر اعلام کمیساریای عالی مستقل عراق، میزان مشارکت ۵۶.۱۱ درصد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha