صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، گیلان را دارای ۱۴۲۵ واحد شالیکوبی دارای پروانه بهره برداری دانست که از این حیث رتبه نخست کشور است و اظهار کرد: کارخانه های شالیکوبی گیلان همچنین رتبه نخست صنایع تبدیلی استان گیلان را به خود اختصاص داده اند.
وی ظرفیت اسمی تبدیل شلتوک به برنج سفید واحدهای شالیکوبی استان را حدود ۱.۲ میلیون تن و ظرفیت عملی آنها را ۷۰۰ هزار تن در سال دانست و افزود: تاکنون ۴۰۷ واحد شالیکوبی استان نسبت به مدرن سازی و فرایند رتبه بندی اقدام کرده است؛ در حدود ۷۷۰ واحد نیز با مراتب و درجات متفاوت، تجهیز و نوسازی و اصلاح ساختار صورت گرفته که ضروری است این روند به صورت مداوم انجام و هر چند سال یک بار مجددا تکرار شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اصلاح ساختار و مدرن سازی و اجرای طرح توسعه و بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی و استقرار سیستم سورت و بسته بندی در آنها با هدف کاهش ضایعات تبدیل شلتوک به برنج و افزایش کیفیت و راندمان تولید و برندسازی برنج کیفی استان و... را از جمله اهداف مهم و اولویت دار این سازمان دانست.
محمدی تاکید کرد: به دنبال آموزش، ارتقا و به روزرسانی سطح دانش بهره برداران و واحدهای شالیکوبی به منظور اصلاح فرایند تبدیل شلتوک به برنج و افزایش بهره وری بخش کشاوری هستیم.
وی با تاکید بر لزوم کاهش ضایعات و تقویت بازاریابی و برندسازی برنج، ادامه داد: در این راستا دوره های آمورزشی متعدد را برای صاحبان واحدهای شالیکوبی برگزار کردیم که از جمله آن، آشنایی با اصول عملکرد ماشین آلات خط تبدیل شالیکوبی و بسته بندی، سیستم های الکتریکی و بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانجات و مدیریت بحران و پیشگیری از حوادث حین کار، آموزش اطفای حریق و آشنایی با اصول بهداشت محیط و ... است.
انتهای پیام

نظرات