• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1404090100264
  • خبرنگار : 71631

فروش غافلگیرکننده نقاشی «چرچیل»

فروش غافلگیرکننده نقاشی «چرچیل»

یک تابلو نقاشی اثر «وینستون چرچیل»، نخست‌وزیر سابق بریتانیا که در یک حراجی عرضه شده بود، به قیمتی غافلگیرکننده و فراتر از پیش‌بینی‌ها فروخته شد.

به گزارش ایسنا،‌ وقتی زنجیره فروشگاه‌های بزرگ کانادایی «Hudson’s Bay Company» در ماه مارس اعلام ورشکستگی کرد، سرنوشت مجموعه‌ای از آثار هنری ارزشمند متعلق به این شرکت در هاله‌ای از ابهام فرو رفت. اکنون فروش بخشی از این گنجینه هنری از جمله تابلو نادری از «وینستون چرچیل»، نخست‌وزیر سابق بریتانیا آغاز شده است و نتیجه آن با توجه به فروش ۱.۵ میلیون دلاری تابلو «Marrakech» اثر «چرچیل» به قیمت ۱.۵ میلیون‌دلار غافلگیرکننده بود.

این مزایده که در ۱۹ نوامبر با عرضه ۲۷ تابلو نقاشی در حراجی کانادایی «هفل»(Heffel) برگزار شد، با فروش تمامی نقاشی‌ها به قیمتی بالاتر از قیمت‌های تخمینی به پایان رسید.

گل سرسبد این حراجی نقاشی امپرسیونیستی تصویرگر خیابانی در مراکش بود که توسط «وینستون چرچیل» در سال ۱۹۳۵ میلادی خلق شده است و در این حراجی به سه‌برابر کف قیمت برآوردشده به فروش رسید.

فروش غافلگیرکننده نقاشی «چرچیل»
«Marrakech»  اثر «وینستون چرچیل»

چرچیل که در آن زمان درگیر مشکلات سیاسی بود و از سوی دولت «استانلی بالدوین» سمتی به او داده نشده بود، در سال ۱۹۳۵ برای تعطیلات به مراکش سفر کرد. او شیفته‌ این شهر شد و آن را «پاریس صحرای بزرگ» نامید. تابلو «Marrakech» که در سال ۱۹۳۵ میلادی نقاشی شده است نشان می‌دهد که او مجذوب بازی نور و سایه در مناظر این شهر شده بود.                                                      

او بار دیگر در سال ۱۹۴۳ به همراه فرانکلین روزولت، پس از کنفرانس کازابلانکا، از مراکش بازدید کرد و بعدها تابلویی از مسجد اصلی شهر با پس‌زمینه‌ کوه‌ها را به رئیس‌جمهور آمریکا هدیه داد. همسر چرچیل، کلمنتاین، در سال ۱۹۵۶ تابلو Marrakech را به شرکت «هادسونز بِی» اهدا کرد.

«وینستون چرچیل» بیشتر برای اینکه در دوران جنگ جهانی دوم به عنوان نخست‌وزیر بریتانیا فعالیت کرد بین مردم مشهور است. او در نوامبر سال ۱۸۷۴ در یک خانواده اشرافی متولد شد. با این حال «چرچیل» یک نقاش نیز محسوب می‌شود؛ نقاشی که شیفته به تصویر کشیدن منظره‌ها بود.

«چرچیل» فعالیت سیاسی را حوالی سال ۱۹۰۰ میلادی، یعنی زمانی که یکی از اعضای پارلمان بریتانیا بود آغاز کرد و در نهایت به نخست‌وزیر بریتانیا تبدیل شد.

«چرچیل» به عنوان یک نقاش امپرسیونیست به ثبت منظره‌ها بخصوص در ساعت نخست و پایانی روز بسیار علاقه داشت. او که یک نقش حرفه‌ای نبود، به‌رغم امپرسیونیست‌های فرانسوی به دنبال مکان‌های دوردست و طبیعت الهام‌بخش نبود، بلکه از مناظر اطراف خانه‌اش استفاده می‌کرد.

البته این به آن معنا نیست که «چرچیل» فقط از مناظری که برایش آشنا بودند نقاشی می‌کرد. او به واسطه شغلی که در پیش گرفته بود، بسیار سفر می‌کرد و در طول این سفرها زمانی را به هنر اختصاص می‌داد.

«چرچیل»‌ مدتی را نیز در «خاور نزدیک»‌ زندگی می‌کرد. او در این دوران هم به خلق تابلو نقاشی مشغول بود. نقاشی‌هایی که در مصر خلق کرده بود،‌ ابرهای طلایی،‌ آسمان آبی و زمین سبز و زرد را به تصویر می‌کشند. او حتی در یکی از این نقاشی‌ها اهرام مشهور مصر را به تصویر کشیده است.

فروش غافلگیرکننده نقاشی «چرچیل»
«نور خیابان یک شهر»(۱۸۹۴) اثر «فردریک مارله لا اسمیت»

در مزایده ۱۹ نوامبر «هفل» همچنین تابلو نقاشی «نور خیابان یک شهر»(۱۸۹۴) اثر «فردریک مارله لا اسمیت» که صحنه‌ای از زندگی شهری در «تورنتو» حوالی ۱۹۰۰ میلادی را به تصویر می‌کشد به قیمت ۶۹۱,۲۵۰ دلار فروخته شد که ۶ برابر کف برآورد آن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha