• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404090100394
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

سانحه رانندگی در آزادراه پیامبر اعظم یک کشته و ۱۶مصدوم برجای گذاشت

سانحه رانندگی در آزادراه پیامبر اعظم یک کشته و ۱۶مصدوم برجای گذاشت

ایسنا/آذربایجان شرقی سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی گفت: در پی حادثه برخورد تریلی و اتوبوس در آزادراه پیامبر اعظم(ص) بین تونل شیبلی و عوارضی یک نفر جان باخته و ۱۶ نفر مصدوم شدند.

وحید شادی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره این حادثه اظهارکرد: صبح امروز ۱ آذر این حادثه در پی برخورد تریلی و اتوبوس رخ داد و بلافاصله پس از اعلام به مرکز، نیروهای عملیاتی به محل اعزام شدند.

به گفته وی، بر اثر شدت حادثه، یک مرد در صحنه جان باخت و ۱۶ نفر دیگر شامل تعدادی زن و مرد مصدوم شدند.

وی افزود: برای رسیدگی به این حادثه، ۵ دستگاه آمبولانس سبک و یک دستگاه اتوبوس‌ آمبولانس به محل اعزام شد و پس از انجام اقدامات اولیه، ۱۲ مصدوم توسط اتوبوس‌ آمبولانس به بیمارستان امام رضا(ع) تبریز منتقل شدند و چهار مصدوم دیگر نیز با آمبولانس‌های سبک به بیمارستان‌های امام سجاد(ع) و سینا انتقال یافتند.

سانحه رانندگی در آزادراه پیامبر اعظم یک کشته و ۱۶مصدوم برجای گذاشت

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha