• یکشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404090200857
  • خبرنگار : 71604

عکس روز ناسا از جهان در مقیاس فشرده‌تر

عکس روز ناسا از جهان در مقیاس فشرده‌تر

عکس روز ناسا جهان را در مقیاسی فشرده‌تر نشان می‌دهد و زمین و خورشید را در مرکز آن به نمایش می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، هر چیزی که می‌توانید ببینید و هر چیزی که احتمالاً می‌توانید ببینید، در حال حاضر با فرض این که چشمان شما می‌تواند انواع تابش‌های اطراف را تشخیص دهد، جهان قابل مشاهده است.

به نقل از ناسا، دورترین چیزی که می‌توانیم در نور ببینیم، از ریزموج زمینه کیهانی در ۱۳.۸ میلیارد سال پیش می‌آید که جهان مانند مه غلیظی مات بود. برخی از نوترینوها و امواج گرانشی که ما را احاطه کرده‌اند، از فاصله دورتر می‌آیند اما بشر هنوز فناوری لازم را برای شناسایی آنها ندارد.

این عکس، جهان قابل مشاهده را در مقیاسی فشرده‌تر نشان می‌دهد؛ به طوری که زمین و خورشید در مرکز قرار دارند و توسط منظومه شمسی، ستاره‌های نزدیک، کهکشان‌های نزدیک، کهکشان‌های دور، رشته‌های ماده اولیه و ریزموج زمینه کیهانی احاطه شده‌اند.

کیهان‌شناسان معمولاً می‌گویند جهان قابل مشاهده ما تنها بخش مجاور یک موجودیت بزرگتر است که در آن فیزیک یکسانی اعمال می‌شود. با وجود این، چندین استدلال رایج اما در حد گمانه‌زنی ادعا می‌کنند جهان ما بخشی از یک مجموعه چندجهانی بزرگتر است که در آن ثابت‌های فیزیکی متفاوتی وجود دارند و قوانین فیزیکی متفاوتی اعمال می‌شوند و در ابعاد بالاتر عمل می‌کنند یا نسخه‌های کمی متفاوت از جهان استاندارد ما وجود دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha