• یکشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404090201039
  • خبرنگار : 71271

گامی استراتژیک در دیپلماسی موزه‌ای

انتخاب مجدد رئیس موزه ملی علوم و فناوری در هیات اجرایی سیموست

انتخاب مجدد رئیس موزه ملی علوم و فناوری در هیات اجرایی سیموست

رئیس موزه ملی علوم و فناوری ایران در جریان انتخابات هیأت اجرایی کمیته بین‌المللی موزه‌های علوم و فناوری (سیموست) وابسته به شورای بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم)، بار دیگر به‌عنوان عضو هیات اجرایی سیموست انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، در خلال برگزاری بیست‌وهفتمین کنفرانس عمومی شورای بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم) در دبی ۲۰۲۵، با اعلام کمیته بین‌المللی موزه‌های علوم و فناوری (سیموست)، دکتر سیف‌اله جلیلی، برای دومین‌بار به‌عنوان عضو هیأت اجرایی سیموست انتخاب شد.

براساس اعلام موزه ملی علوم و فناوری ایران، انتخاب دکتر جلیلی برای دوره ۲۰۲۸–۲۰۲۵، ادامه‌ای بر فعالیت مستمر و حضور مؤثر وی در ساختارهای بین‌المللی موزه‌های علم است و انتخاب مجدد او در سه بخش می‌تواند حائز اهمیت باشد:

•    تقویت دیپلماسی فرهنگی ایران: حضور مستمر دکتر جلیلی در هیأت اجرایی سیموست به ایران امکان می‌دهد در تصمیم‌گیری‌های راهبردی موزه‌های علم و فناوری بیشتر مشارکت کند و صدای کشور در این کمیته بین‌المللی را تقویت کند.

•    تداوم همکاری‌های بین‌المللی: با توجه به سابقه ریاست در نشست‌های مهم سیموست و تجربه مدیریتی، انتخاب مجدد او می‌تواند همکاری‌های علمی، آموزشی و نمایشگاهی بین موزه‌های ایرانی و سایر کشورها را گسترش دهد.

•    نمایش ظرفیت علمی کشور:  این موفقیت، علاوه بر وجه فرهنگی، نشان‌دهنده توانمندی علمی و پژوهشی مدیران موزه‌ای ایران است، به‌ویژه این‌که دکتر جلیلی استاد دانشگاه و چهره علمی شناخته‌شده‌ای در حوزه شیمی نظری و محاسباتی نیز هست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha