• دوشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404090301829
  • خبرنگار : 80001

مالیات از تراکنش کارتخوان‌ها شایعه است

پرداخت آنی مالیات ارزش افزوده از طریق کارتخوان‌ها

پرداخت آنی مالیات ارزش افزوده از طریق کارتخوان‌ها

سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: اخذ هرگونه مالیات از کارتخوان‌ها را تکذیب می‌کنم و تنها قرار است حدود ۱۰۰ رستوران لوکس، مالیات بر ارزش افزوده را به صورت همزمان با انجام تراکنش پرداخت کنند.

به گزارش ایسنا، مهدی موحدی درخصوص شایعه دریافت مالیات در فرایند خرید با کارتخوان‌ها اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد طرح شایعاتی در فضای مجازی هستیم مبنی بر اینکه قرار است از خرید با کارتخوان‌ها مالیات گرفته شود. این شایعه را به شدت تکذیب می‌کنیم و اساساً طرح هیچگونه مالیات جدیدی در این‌باره وجود ندارد.

وی افزود: موضوع اصلی قضیه به بعد از صدور اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی مربوط می‌شود. بعضاً سازمان امور مالیاتی مورد سوال قرار می‌گیرد که برخی از فعالان اقتصادی مشمول مالیات بر ارزش افزوده این مالیات را از خریداران خود دریافت و آن را به سازمان امور مالیاتی پرداخت می‌کنند.

پرداخت آنی مالیات ارزش افزوده از طریق کارتخوان‌ها

موحدی تصریح کرد: برای رفع مشکلات این چنینی قرار بر این شد که از اول دی ماه یعنی از ابتدای دوره مالیاتی زمستان سال ۱۴۰۴ طبق مفاد آیین نامه اجرایی تبصره یک ماده ۱۷ این قانون برخی از فعالین اقتصادی مربوط به ارائه غذا و خوراک که عمدتا شامل رستوران های لوکس می‌شوند و مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده هستند همزمان با صدور صورتحساب الکترونیکی مالیات و عوارض ارزش افزوده خود ران به نرخ ۸ درصد به صورت علی الحساب پرداخت کنند.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی تاکید کرد: به عبارت دیگر همان مالیاتی که قرار بود بعد از سه ماه پرداخت کنند طبق این آیین نامه همزمان با فروش و صدور صورت حساب برای خریدار، پرداخت خواهند کرد.

موحدی یادآور شد: پیش از این هم مالیات و عوارض ارزش افزوده دفاتر اسناد رسمی و سکوهای نمایش خانگی به همین منوال پرداخت می‌شد و در حال حاضر حدود ۱۰۰ رستوران شامل رستوران‌های لوکس و پردرآمد مشمول پرداخت این چنینی مالیات و عوارض ارزش افزوده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha