• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404090503150
  • خبرنگار : 51013

استعدادهای ورزشی کودکان مناطق کم برخوردار شیراز شناسایی می‌شود

استعدادهای ورزشی کودکان مناطق کم برخوردار شیراز شناسایی می‌شود
عکس تزئینی است

ایسنا/فارس به همت واحد امور کودکان کار اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز، استعداد ورزشی بسیاری از کودکان مناطق کم‌برخوردار شیراز در چند رشته ورزشی شناسایی و معرفی می‌شود.

مسئول امور کودکان کار اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز که روزگاری درون دروازه تیم‌های سابق صدرا، گیتی پسند اصفهان، برنا خوزستان، مقاومت بسیج، دایتی، شاهد و چابک شیراز  می‌ایستاد و  اکنون مربی کودکان جنوب شهری شیراز است و با تمرین دادن آن‌ها و معرفی کودکان به تیم‌های لیگ برتری شیراز و فارس سعی در ارتقای شیوه زندگی کودکان محرومیت کشیده این شهر دارد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: به لطف خدا و دعای خیر کودکان فوتبال دوست شیراز،  امسال شاهد برگزاری دومین رویداد فوتسالی کودکان محلات کم برخوردار شهر شیراز خواهیم بود که توپ مسابقات در آذرماه خواهد چرخید.

محمد هادی ابراری‌نیا افزود: قرار است ۱۸ تیم در این جام حضور پیدا کنند و در حال پیگیری مراحل مقدماتی آن با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری شیراز هستیم تا در سالن‌های ورزشی شهر، شاهد هنرنمایی کودکان با آتیه فوتسال محلات کم برخوردار شهرمان باشیم.

وی تصریح کرد: با عشق به فوتسال، خدمت به همشهریان‌مان در محلات کم برخوردار و نیز با ایمان به اینکه کودکان این محلات در صورت توجه و حمایت، از آینده روشنی برخوردار هستند، فعالیت‌های فوتسالی‌مان را از پنج سال پیش شروع کردیم و نتایج خوبی نیز گرفتیم.

ابراری‌نیا تصریح کرد: در  جریان آموزش‌هایی که به کودکان در این مدت دادیم، تعدادی را که به لحاظ توانمندی و استعداد در مرتبه خوبی قرار داشتند، به تیم‌های مطرح شیراز و فارس معرفی کردیم که حتی برخی توانستند به همراه تیم‌های خود به عناوین قهرمانی و سکوهای برتر برسند و موجب خشنودی خانواده‌هایشان شوند.

 پیشکسوت فوتسال فارس و کشور در ادامه گفت: علاوه بر فوتسال، ما در رشته کشتی هم بین کودکان محلات کم برخوردار استعدادیابی کردیم و سپس آموزش رایگان دادیم و نتایج خوب آن را هم شاهد هستیم.

ابراری‌نیا تاکید کرد: رسالت ما در واحد امور کودکان کار اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز، توجه جدی به شرایطی است که کمک می‌کند این کودکان در جامعه ارتقا پیدا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha