سید سعید موسوی، از دستگیری یک شکارچی متخلف و کشف یک قبضه اسلحه قاچاق در این شهرستان خبر داد و گف: در جریان گشت مأموران یگان حفاظت اداره محیط زیست شهرستان طارم در منطقه شکار ممنوع خرمنهسر (هزاررود)، یک فرد بومی به دلیل حمل اسلحه غیرمجاز دستگیر شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان طارم اظهار کرد: از فرد متخلف یک قبضه اسلحه تهپُر تکلول قاچاق کالیبر ۱۲ کشف و ضبط شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل حفاظت محیط زیست استان زنجان، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست طارم ضمن قدردانی از تلاش مأموران یگان حفاظت، از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیستمحیطی، مراتب را به این اداره گزارش دهند.
موسوی با اشاره به اینکه مأموران یگان حفاظت منطقه در این ایام حساس به صورت شبانهروزی در حال گشت و کنترل منطقه برای جلوگیری از تخلفات احتمالی هستند، اظهار کرد: متخلف دستگیر شده، برای رسیدگی نهایی به مراجع قضائی شهرستان طارم معرفی شد.
انتهای پیام



نظرات