• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404091006019
  • خبرنگار : 50184

پرداخت کرایه اتوبوس در کرمانشاه الکترونیکی می‌شود

پرداخت کرایه اتوبوس در کرمانشاه الکترونیکی می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کرمانشاه گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ صورت گرفته ظرف حداکثر یک ماه آینده پرداخت کرایه اتوبوس در کرمانشاه الکترونیکی خواهد شد.

عابدین محمودی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه برای تبدیل شدن کرمانشاه به شهر هوشمند اقدامات زیادی در حال انجام است، اظهار کرد: یکی از این اقدامات موضوع پرداخت الکترونیکی کرایه اتوبوس است که از چندین ماه پیش مقدمات اجرای آن را آغاز کرده‌ایم. 

وی افزود: فاز اول سیستم پرداخت کرایه اتوبوس به شکل الکترونیکی ظرف یک ماه آینده در کرمانشاه آغاز می‌شود و شهروندان دیگر نیازی نیست پول نقد برای کرایه اتوبوس پرداخت کنند. 

رئیس سازمان فاوای شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: در کرمانشاه حدود ۱۰۰ دستگاه اتوبوس داریم که طرح پرداخت الکترونیکی کرایه اتوبوس در فاز اول در ۴۷ دستگاه اتوبوس بخش دولتی اجرایی می‌شود. 

 وی افزود: دستگاه‌های پرداخت الکترونیکی کرایه در این ۴۷ دستگاه اتوبوس نصب شده و  بزودی شهروندان می‌تواند با سه روش استفاده از کارت بانکی، نصب اپلیکیشن مربوطه روی تلفن همراه خود و یا کارت شهروندی، کرایه اتوبوس خود را پرداخت کنند. 

محمودی گفت: برای استفاده از روش پرداخت از طریق اپلیکیشن تلفن همراه، شهروندان می‌توانند اپلیکیشن شهر من (کرمانشاهان) را که در حال راه اندازی آن هستیم و بزودی رونمایی می‌شود، را روی گوشی‌های خود نصب و از این طریق نسبت به پرداخت کرایه خود اقدام کنند. 

به گفته این مسئول، کرمانشاه پس از قزوین، دومین شهری در ایران است که از این روش برای پرداخت الکترونیک کرایه اتوبوس استفاده می‌کند. 

وی یادآور شد: شهروندان از طریق این اپلیکیشن علاوه بر پرداخت الکترونیک کرایه اتوبوس خود، می‌توانند مسیر و ایستگاه‌های حرکت خود را انتخاب و زمان دقیق رسیدن اتوبوس را مشاهده کنند تا برنامه‌ریزی بهتر و مدیریت زمان برای تردد خودروها داشته باشند.

محمودی خاطرنشان کرد: در روش سوم که بیشتر برای افراد سالمند و نوجوانان است، یک کارت شهروندی طراحی شده که پس از خرید . شارژ این کارت می‌توانند کرایه اتوبوس خود را پرداخت کنند. 

رئیس سازمان فاوا شهرداری کرمانشاه گفت: طرح پرداخت الکترونیک کرایه اتوبوس در کرمانشاه با حمایت‌های سرپرست شهرداری و سازمان بازرسی و همکاری معاونت حمل و نقل ترافیک و سازمان حمل و نقل مسافر(درون شهری) با هدف ارتقای سطح کیفی خدمات و سهولت استفاده در پرداخت کرایه اتوبوس‌های درون شهری در کرمانشاه انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۰:۵۵

لطفا پیگیری فرمایید وعده افزوده شدن 108 دستگاه اتوبوس شهری و خودروی ون خریداری شده که قرار بود به تدریج به ناوگان اتوبوس رانی کرمانشاه به ملحق شوند به کجا ختم شد ؟؟؟؟!!!!!