• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404091006172
  • خبرنگار : 50161

مدیرکل صنعت و معدن استان زنجان: نمایشگاه پژوهش فرصتی برای رشد صاحبان ایده و جذب سرمایه است

مدیرکل صنعت و معدن استان زنجان: نمایشگاه پژوهش فرصتی برای رشد صاحبان ایده و جذب سرمایه است

ایسنا/زنجان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به پتانسیل بالای نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری برای اتصال ایده‌های نوآورانه به سرمایه، بر ضرورت حضور فعال واحدهای صنعتی و سرمایه‌گذاران در این رویداد تأکید کرد.

امیرعلی مسیبی، دوشنبه ۱۰ آذر در حاشیه بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان، در گفت‌وگو با ایسنا، این نمایشگاه را بستری مناسب برای شکوفایی ایده‌های نوآورانه و جذب سرمایه‌گذار دانست و با بیان اینکه نمایشگاه هفته پژوهش، محل خوبی برای حضور واحدهای صنعتی و حتی افراد عادی با سرمایه است، افزود: صاحبان ایده و فکر که با تلاش و حوصله محصولاتی را تولید کرده‌اند، می‌توانند در این نمایشگاه با سرمایه‌گذاران و صنعتگران ارتباط برقرار کنند. 

او تصریح کرد: این ارتباط، به بلوغ و پختگی بیشتر محصولات کمک می‌کند و زمینه توسعه متقابل را فراهم می‌کند.

مدیرکل صمت استان زنجان ادامه داد: در این نمایشگاه، ایده‌هایی به صورت رایگان عرضه می‌شوند و سرمایه‌گذاران می‌توانند با کمترین هزینه، ایده‌های مورد علاقه خود را یافته و تجارت خود را آغاز کنند. 

وی یادآور شد: واحدهای صنعتی می‌توانند از خدمات و ابزارهای کنترلی موجود در نمایشگاه برای ارتقای کیفیت و بهره‌وری خود استفاده کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با تاکید بر اهمیت ارتباط بین صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران، گفت: باید تلاش کنیم تا سرمایه‌گذاران و صنعتگران را به حضور در این نمایشگاه ترغیب کنیم. به جای اینکه صاحبان ایده منتظر حضور صنعتگران باشند، باید خودشان به دنبال آن‌ها رفته و آن‌ها را به سرمایه‌گذاری در ایده‌های خود تشویق کنند.

وی درباره افتتاح واحدهای جدید صنعتی نیز گفت: دو تا سه واحد صنعتی خوب تا ۲۲ بهمن به بهره‌برداری خواهند رسید.

مسیبی در ادامه به آخرین وضعیت پروژه مانیتورینگ معدنی استان اشاره کرد و گفت: اولین معدن، وجه خود را واریز کرده و به زودی نصب تجهیزات آغاز خواهد شد. ما در این پروژه، منتظر تامین اعتبار سازمان مدیریت نماندیم و با پیش‌پرداخت، کار را آغاز کردیم. این پروژه، کار سختی است اما با برنامه‌ریزی دقیق و اولویت‌بندی، پیشرفت خوبی داشته‌ایم.

وی افزود: ما از تجربیات موفق سایر استان‌ها در زمینه مانیتورینگ معدنی بهره‌برداری می‌کنیم و سعی داریم با پختگی بیشتر، این پروژه را در استان زنجان به اتمام برسانیم. 

او خاطرنشان کرد: در حال حاضر، از بین ۲۰۰ معدن فعال استان، اولویت را به معادن بزرگ و مهم داده‌ایم و به صورت مرحله‌ای، مانیتورینگ سایر معادن را نیز انجام خواهیم داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha