• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404091006267
  • منبع : نمایندگی فارس

یک مسئول در استانداری مطرح کرد

فرصتی نو برای معرفی توانمندی‌های فارس با میزبانی جشنواره جهانی فیلم فجر

فرصتی نو برای معرفی توانمندی‌های فارس با میزبانی جشنواره جهانی فیلم فجر

ایسنا/فارس سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس میزبانی شیراز از چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر را فرصتی نو برای معرفی توانمندی‌های فارس دانست و آن را اتفاقی بزرگ و تاریخی برای این شهر دانست.

علیرضا انصاری گفت: اگر امروز شیراز، این شهر دیرینه ‌سال فرهنگ و هنر، میزبان جشنواره‌ای با ابعاد بین‌المللی است، بی‌تردید حاصل همت بلند، پیگیری‌های مستمر و نگاه ملیِ استاندار فارس است که فراتر از چارچوب‌های معمول، ظرفیت‌های استان را با زبانی روشن و استدلالی استوار در سطح ملی طرح و تثبیت کرد.

 وی افزود: استاندار فارس با رویکردی آینده‌نگرانه و شناخت عمیق از جایگاه فرهنگی فارس، توانست این رویداد بزرگ را به استان بیاورد و دریچه‌ای تازه از معرفی توانمندی‌های فارس به جهان بگشاید. حضور ایشان در تعاملات ملی، پشتوانه‌ای جدی برای تحقق این مهم بود و امروز ثمره آن درخشش فرهنگی شیراز در سطح بین‌المللی است.

 انصاری اظهار کرد: انتقال جشنواره به استان فارس و برگزاری رویداد در شیراز، فرصتی بی‌نظیر برای معرفی غنای فرهنگی، تاریخی و انسانی استان به مخاطبان داخلی و بین‌المللی فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: حضور سفرا، کارگردانان و بازیگران کشورهای مختلف، همراه با پخش آثار سینمایی بین‌المللی و مشارکت هنرمندان گوناگون، می‌تواند تصویر استان فارس و به‌ویژه شهر شیراز را به‌عنوان مقصدی فرهنگی، پویا و مهم در عرصه جهانی تثبیت کند.

 رئیس کمیته مالی و پشتیبانی چهل و سومین جشنواره فجر، گفت: برگزاری جشنواره در شیراز نه تنها در ارتقای جایگاه فرهنگی استان مؤثر است، بلکه زمینه‌ساز جذب گردشگران فرهنگی و هنری، تقویت دیپلماسی فرهنگی و افزایش تعاملات بین‌المللی خواهد بود. 

وی بیان کرد: این رویداد فرصتی برای معرفی هنر و سینمای ایران در کنار فرهنگ و تمدن کهن فارس است و می‌تواند اشتغال، سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی در بخش‌های مختلف استان به‌ویژه گردشگری و خدمات را نیز به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز دوشنبه ۱۰ مهر، انصاری در پایان از همه دستگاه‌های استانی، فعالان فرهنگی، رسانه‌ها و مردم دعوت کرد تا با مشارکت حداکثری و استقبال از مهمانان داخلی و بین‌المللی، ضمن بهره‌مندی از ظرفیت‌های این رخداد مهم، در معرفی هر چه بهتر و شایسته استان فارس نقش‌آفرینی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha