• سه‌شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404091106874
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

فرماندار خبر داد

ورزقان میزبان پروژه‌های بزرگ صنعتی و عمرانی

ورزقان میزبان پروژه‌های بزرگ صنعتی و عمرانی

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار ورزقان، از میزبانی این شهرستان از پروژه‌های بزرگ صنعتی و عمرانی کشور خبر داد و گفت: طی سالیان اخیر در این شهرستان این حجم پروژه ها بی‌سابقه بوده و تمامی این پیشرفت‌ها در سایه اتحاد، همدلی و تلاش مستمر مسئولان شهرستان حاصل شده است.

صادق میکائیلی در جلسه شورای اداری شهرستان ورزقان که در محل کارگاه مؤسسه عاشورا قرارگاه سازندگی خانم الانبیا برگزار شد؛ با قدردانی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، اعضای شورای تامین و همراهی و پشتیبانی استاندار آذربایجان‌شرقی،  امام جمعه ورزقان و نماینده مردم ورزقان و خاروانا در پیشبرد مسائل شهرستان، اظهار کرد: امروز بزرگ‌ترین پروژه‌های صنعتی و عمرانی کشور در ورزقان در حال اجراست که این موضوع مایه افتخار مردم و مسئولان منطقه است.

وی با تأکید بر ظرفیت‌های عظیم مجتمع مس سونگون گفت: فعالیت سونگون به سال‌ها قبل باز می‌گردد، اما بهره‌برداری مناسب از این ظرفیت برای توسعه شهرستان، آن گونه که باید صورت نگرفته است. اما امروز با مدیریت جدید و همراهی شرکت مس، اقدامات مؤثری برای بهره‌مندی عموم مردم آغاز شده است.

میکائیلی همچنین از مدیر مجتمع مس سونگون و مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران برای همراهی در اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای منطقه با هدف تحقق مطالبات عمومی قدردانی کرد.

وی احداث ۲۷ مدرسه جدید در نقاط مختلف شهرستان، تملک ناحیه صنعتی خاروانا، شروع عملیات اجرایی شهرک صنعتی تخصصی مس ورزقان، آغاز مطالعات مجتمع آبرسانی خاروانا، راه‌اندازی درمانگاه تأمین اجتماعی به صورت استیجاری تا پایان سال و برنامه‌ریزی برای احداث درمانگاه جدید، اجرای گسترده طرح‌های عمران روستایی و پیشرفت قابل توجه پروژه بزرگراهی ورزقان_نوردوز و ... را از جمله طرح‌های مهم و اثر گذار شهرستان دانست که با سرعت قابل توجهی در حال اجرا است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری ورزقان،در روز سه‌شنبه ۱۱ آذر، وی در پایان خاطرنشان کرد: موفقیت‌های کنونی نتیجه هم‌افزایی، وحدت و همدلی بین مسئولان و مردم است که تداوم این مسیر، شرط اصلی توسعه و آبادانی پایدار شهرستان ورزقان خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha