• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404091207917
  • خبرنگار : 50040

معاون عمرانی استاندار تشریح کرد

احداث ۶۹۵۰ واحد در بافت های فرسوده گیلان طی ۴ سال گذشته

احداث ۶۹۵۰ واحد در بافت های فرسوده گیلان طی ۴ سال گذشته

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان، از احداث ۶۹۵۰ واحد در بافت های فرسوده استان طی چهار سال گذشته خبر داد و گفت: سازندگان خودمالک که از تسهیلات بانکی استفاده می‌کنند، موفق تر هستند.

میرمحمد غراوی در گفت وگو با ایسنا در حاشیه سفر رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به شهرستان آستانه اشرفیه، بازآفرینی شهری و احیای بافت های فرسوده را مورد تاکید استاندار گیلان دانست و اظهار کرد: استقبال مردم از مشوق های تعیین شده و تسهیلات بانکی برای احیاء بافت های فرسوده شهری خوب است و در حال احداث واحدها به صورت خودمالک هستند.

وی با اشاره به همکاری شهرداری ها با سازندگان خودمالک در بافت های فرسوده، افزود: شرکت بازآفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی نیز پای کار بوده و تامین قیر یارانه ای برای آسفالت بافت های فرسوده نوسازی شده را در دستور کار دارد و لذا به دنبال جذب ۲۵۰ تن قیر تا پایان سال هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان حدود ۶۹۵۰ واحد را در معرض ساخت دانست و خاطرنشان کرد: این واحدها از سال ۱۴۰۰ تاکنون در بافت های فرسوده شهری استان گیلان در حال احداث هستند و امیدواریم این روند با شتاب بیشتری ادامه داشته باشد و شاهد نوسازی و بازسازی واحدهای بیشتری در بافت های فرسوده باشیم.

غراوی همچنین به وضعیت بازسازی اماکن آسیب دیده آستانه اشرفیه در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: به دنبال بازدید انجام گرفته از محل بمباران، وضعیت واحدهای آسیب دیده مشخص شد. حدود ۱۰ واحد کاملا تخریب شده و لذا اعتبار ۷۵ میلیارد تومانی را برای احداث این واحدها تامین کردیم؛ یک اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی نیز برای تعمیر و مرمت واحدهای مسکونی آسیب دیده تخصیص یافت که سرجمع به ۱۲۵ میلیارد تومان می رسد و در صورت نیاز، پیگیر اعتبارات بیشتر هستیم.

احداث ۶۹۵۰ واحد در بافت های فرسوده گیلان طی ۴ سال گذشته

وی ضمن قدردانی از تلاش های بنیاد مسکن برای جبران خسارات وارد شده به مردم، اضافه کرد: بنیاد مسکن استان با امکانات و تجهیزات و ماشین آلات خود پای کار بوده و تاکنون عملکرد خوبی داشته است.

معاون عمرانی استاندار گیلان در ادامه به اهمیت اجرای طرح های هادی روستایی با محوریت بنیاد مسکن اشاره و اظهار کرد: با قول مساعد رئیس بنیاد مسکن، هم از اعتبارات ملی و هم از ردیف های استانی برای اجرا و بازنگری طرح هادی استفاده خواهیم کرد.

وی در پایان روند تملک اراضی مورد نیاز برای احداث خط ریلی رشت - آستارا را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: تا ۱۰ روز آینده ۱۰۰ کیلومتر از مسیر آزاد شده را تحویل طرف روس می دهیم؛ امسال اعتبار خوبی برای ارزیابی و تملک مسیر داریم و تاکنون ۲۶۰ هکتار از اراضی مورد نیاز را تملک کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha