• شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404091509214
  • خبرنگار : 50160

افزایش ابرناکی، وزش باد و بارش‌ها در زنجان طی روزهای آینده

افزایش ابرناکی، وزش باد و بارش‌ها در زنجان طی روزهای آینده

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان از آغاز روند افزایش ابر، وزش باد و احتمال بارش‌ها در استان طی روزهای آینده خبر داد.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی جوی اظهار کرد: امروز شنبه ۱۵ آذر آسمان استان صاف تا قسمتی ابری بوده و در برخی ساعات با وزش باد نسبتاً ملایم همراه خواهد بود.

وی ادامه داد: از اواخر وقت فردا یکشنبه ۱۶ آذر با ورود تدریجی امواج ناپایدار، افزایش ابر، وزش باد و افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و بتدریج شرایط برای بارش‌های پراکنده در برخی نقاط استان مهیا خواهد شد.

رحمن‌نیا افزود: روز دوشنبه با تقویت ناپایداری‌ها، وزش باد در برخی مناطق شدت خواهد یافت و احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات و مناطق مستعد وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان همچنین گفت: این وضعیت جوی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ آذر نیز در استان تداوم داشته و در نقاطی از استان بارش باران و در نواحی سردسیر بارش برف خواهیم داشت.

وی ادامه داد: از روز پنجشنبه ۲۰ آذر مقدار ناپایداری‌ها کاهش یافته اما همچنان وزش باد و افزایش ابر در استان ادامه خواهد داشت.

رحمن‌نیا خاطرنشان کرد: با وجود تغییرات جوی طی روزهای آتی، در الگوی دمایی استان نوسانات شدیدی انتظار نمی‌رود و از دوشنبه ۱۶ آذر با کاهش نسبی دما، فاصله دمای شبانه‌روزی در اغلب مناطق استان افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha