• شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404091509633
  • منبع : حوزه فراجا

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد

کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف

کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه برخی افراد فرصت طلب برای کسب سودهای بادآورده تلاش دارند تا از هر طریق ممکن به مطامع خود دست پیدا کنند، بیان کرد: متأسفانه در شرایطی که دشمنان همه تلاش خود را به کار بسته‌اند تا از راه‌های مختلف به خصوص از مسیر فشارها و تحریم‌های اقتصادی به اهداف شوم خود دست پیدا کنند، شاهد هستیم که برخی افراد سودجو در حوزه‌های اقتصادی با اقدامات مجرمانه خود مثل احتکار نهاده‌های دامی در زمین دشمن بازی می‌کنند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه در این شرایط محتکران با اقدامات مجرمانه خود اقتصاد کشور را با چالش‌های جدی مواجه می‌سازند، عنوان کرد: در آذر ماه سال جاری کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پی اخبار دریافتی مبنی بر دپو و احتکار نهاده‌های وارداتی و در عملیاتی مشترک با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی و با بهره‌گیری از سامانه‌های دراختیار با بررسی‌ میزان واردات نهادها مشخص شد ۶ شرکت با سوء استفاده از وضعیت کمبود نهاده در کشور بالغ بر ۳۷ هزار و ۶۷۰ تن نهاده دامی از نوع جو دامی را احتکار و از عرضه آن خودداری کرده‌اند.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه در بررسی عملکرد ۶ شرکت که در حوزه واردات نهاده دامی از قبیل ذرت، جو، سویا و...در استان تهران فعالیت داشتند ۶ متهم دستگیر شدند، ادامه داد: متهمان این پرونده به مبلغ ۴۲۱ میلیارد تومان جریمه شدند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار رحیمی بیان کرد: هموطنان گرامی می‌توانند اخبار و اطلاعات خود در خصوص احتکار و قاچاق کالا و سایر جرایم و مفاسد اقتصادی را با ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی به شماره ۳۰۱۱۰ در میان بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha