• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404091912440
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

معاون وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد

رشد ۲.۵ درصدی آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای/ اجرای آموزش هوش مصنوعی در مدارس متوسطه

رشد ۲.۵ درصدی آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای/ اجرای آموزش هوش مصنوعی در مدارس متوسطه

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه شاخص‌های کلیدی از جمله کاهش ترک‌ تحصیل، افزایش پوشش تحصیلی و رشد سهم آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای طی یک سال گذشته با وجود محدودیت‌ها بهبود یافته است، گفت: برنامه آموزش هوش مصنوعی برای دو میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم نیز محقق شده است.

به گزارش ایسنا، سید مصطفی آذرکیش در گردهمایی معاونان آموزش متوسطه ادارات کل آموزش و پرورش کشور با ارائه گزارش عملکرد یک‌ساله، گفت: تمام شاخص‌های اصلی دوره متوسطه شامل؛ کاهش نرخ ترک تحصیل، کاهش بازماندگان از تحصیل، افزایش نرخ گذر و رشد پوشش تحصیلی نسبت به سال گذشته بهبود داشته است. آمارهای ثبت‌ شده در سامانه «وی‌آی» این روند را تأیید می‌کند.

وی افزود: سهم آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش در سه پایه متوسطه با رشد ۲.۵ درصدی از ۴۲ به ۴۵.۵ درصد رسیده که به معنای جذب ۱۲۰ هزار هنرجوی بیشتر نسبت به سال قبل است. این افزایش در شرایطی رخ داده که سال گذشته بیش از ۷۰ رشته کاردانش حذف شده بود.

آذرکیش گفت: تا کنون بیش از ۳۰۰ هزار معلم و مدیر—معادل ۹۳ درصد کل نیروهای متوسطه—آموزش‌های تخصصی دریافت کرده‌اند.

معاون آموزش متوسطه گفت: در زمینه توسعه فناوری نیز بر اساس سیاست‌های کلان دولت الکترونیک، برنامه آموزش هوش مصنوعی ویژه دانش‌آموزان و معلمان با هدف‌گذاری دو میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم محقق شده و گسترش آن در قالب طرح‌های «مدیر مدرن» و «معلم معاصر» ادامه دارد.

آذرکیش از افزایش سرعت تصحیح اوراق امتحانی خبر داد و گفت: امسال با وجود شرایط دشوار، یک ماه زودتر از سال قبل انجام شد.

به گفته وی، توسعه پژوهش‌سراها، تقویت دبیرخانه‌های استانی و حمایت از طرح‌های ملی مانند «نماد» نیز از دیگر اقدامات است.

معاون متوسطه ادامه داد: نتایج طرح «همنوا» که با همکاری وزارت تعاون و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای اجرا و ارائه شد؛ به ایجاد ۸۷ هنرستان جوار منجر شده و تاکنون ۸۴۹ هنرستان پس از چند مرحله پایش به‌ عنوان هنرستان جوار انتخاب شده‌اند. همچنین اساس‌نامه این هنرستان‌ها در انتظار تصویب شورای‌عالی آموزش‌ و پرورش است.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آذرکیش اظهار کرد: تداوم هم‌افزایی بین‌بخشی، تقویت همکاری با معاونت‌های ذی‌ربط و اجرای برنامه‌های ملی در سال تحصیلی جدید از دیگر موارد مورد تأکید است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha