• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404092618026
  • خبرنگار : 51023

تسریع افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مازندران

تسریع افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مازندران

ایسنا/مازندران معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی سپاه با اشاره به تداوم برنامه‌های حمایتی، گفت: افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، به‌ویژه در حوزه مدارس مناطق کمتربرخوردار در مازندران تسریع و با جدیت دنبال می‌شود.

آیین اهدای ۱۰۰ سری جهیزیه و ۱۰ هزار بسته معیشتی هم‌زمان با برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر، با حضور سردار حزنی، معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران، در حسینیه عاشقان کربلا ناحیه ساری برگزار شد.

سردار سید ضیاء‌الدین حزنی چهارشنبه ۲۶ آذر در این مراسم با قدردانی از برگزاری هم‌زمان این برنامه در مازندران و سراسر کشور، اظهار کرد: این اقدامات به همت سپاه‌های استانی و با همکاری دستگاه‌هایی مانند آموزش و پرورش اجرا می‌شود و انتظار داریم به‌صورت فراگیر در همه شهرها و مناطق استان برگزار شود. عدم برگزاری این مراسم در برخی مناطق یک ضعف است که باید برطرف شود.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی سپاه، همچنین با تشکر از کمیته امداد امام خمینی (ره)، تصریح کرد: در حوزه اهدای جهیزیه، نگاه ما محدود نیست و هدف، برنامه‌ریزی برای توزیع هزاران سری جهیزیه به اقشار نیازمند است تا دامنه خدمت‌رسانی گسترش یابد.

وی در پایان با اشاره به آمارهای ملی گفت: امسال تاکنون بیش از ۱۲ هزار سری جهیزیه با مشارکت نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد توزیع شده و این روند با همکاری همه دستگاه‌ها تداوم خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha