• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404092718471
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان:

تهیه نقشه مهندسی فرهنگی گیلان آغاز شد

تهیه نقشه مهندسی فرهنگی گیلان آغاز شد

ایسنا/گیلان مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان گفت: تهیه برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی در گیلان به تعویق افتاده و لذا از هفته های اخیر، مجددا کار را آغاز کردیم و در مراحل مقدماتی هستیم.

سعید طاهری پنجشنبه، ۲۷ آذر در نشست هم اندیشی با اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان لنگرود، با اشاره به ظرفیت ها و فرصت ها و ویژگی های فرهنگی و هنری بی نظیر این منطقه، اظهار کرد: باید برای ارتقای کمی و کیفی سطح فرهنگی و هنری استان برنامه ریزی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم هماهنگی بیش از پیش دستگاه های فرهنگی و هنری شهرستان با محوریت فرماندار و نماینده و امام جمعه، افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از نهادهای فرهنگی استان است و لذا امکانات ما متناسب با نیازها و ضروریات فرهنگی استان نیست، در حالی که اصحاب فرهنگ و هنر فقط ارشاد اسلامی را در مقام پاسخگو می بینند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان سیاستگذاری، نظارت و حمایت را سه وظیفه اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کشور و استان ها دانست و بیان کرد: سیاستگذاری و نظارت یک امر حاکمیتی بوده که در حال انجام است، اما در حوزه حمایت حتما باید از طریق موسسات فرهنگی دارای مجوز از ارشاد سلامی اقدام کنیم.

طاهری خواستار تاسیس موسسه فرهنگی حداقل تک منظوره در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری شهرستان لنگرود جهت ایجاد ارتباط بین اصحاب فرهنگ و هنر با اداره ارشاد اسلامی شد و گفت: اداره کل ارشاد اسلامی استان پیگیری امور فرهنگی و هنری شهرستان ها را در دستور کار دارد.

وی با اشاره به برآورد هزینه ۱۰ میلیارد تومانی برای ساخت سالن اداره ارشاد شهرستان لنگرود، خاطرنشان کرد: با اهتمام فرماندار و نماینده شهرستان، این اعتبار به ۱۷ میلیارد تومان افزایش یافت؛ همچنین ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز آن در نظر گرفتیم

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان از تدوین نقشه مهندسی فرهنگی کشور با برش های استانی آن خبر داد و بیان کرد: این نقشه با توجه به احصای مسائل اولویتدار فرهنگی کشور تهیه شده؛ تهیه سند استانی در گیلان به تعویق افتاده و لذا از هفته های اخیر، مجددا کار را آغاز کردیم و در مراحل مقدماتی هستیم.

وی اضافه کرد: به دنبال تهیه و تصویب نقشه مهندسی فرهنگی استان گیلان در شورای عالی انقلاب فرهنگی، چارچوب فعالیت مجموعه دستگاه های فرهنگی دارای منابع دولتی مشخص و جلوی موازی کاری ها گرفته می شود تا منابع به صورت هدفمند و اثربخش هزینه شود و بتوانیم به بخش قابل توجهی از دغدغه های اصحاب فرهنگ و هنر پاسخ دهیم.

طاهری همچنین خواستار انتقال تمرکز فعالیت های فرهنگی و هنری از مرکز استان به شهرستان ها شد.

مهرداد لاهوتی، نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی نیز، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارای رسالن سنگین فرهنگی دانست و تاکید کرد: شهرستان لنگرود از ظرفیت های بالای فرهنگی برخوردار است و انجمن مفاخر ما در کشور درخشش دارد.

وی یکی از مطالبات مردم لنگرود را در فعالیت مجدد سینما آزادی دانست و بیان کرد: این سینما توسط سرمایه گذار بخش خصوصی در حال بازسازی و تجهیز است و نیازمند کمک ارشاد اسلامی استان برای تکمیل سینما هستیم.

نماینده لنگرود در مجلس از افزایش ظرفیت سالن اداره ارشاد شهرستان از ۲۸۰ به حدود ۵۰۰ صندلی خبر داد و تاکید کرد: مجتمع فرهنگی هنری اطاقور نیز که دارای پیشرفت ۶۰ درصدی است، باید با همکاری همه دستگاه های متولی به اتمام برسد.

لاهوتی همچنین به ساخت فیلم سینمایی شهید املاکی اشاره کرد و گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، وزارت ارشاد متولی ساخت ۲۰ فیلم سینمایی مهم و فاخر است که می توانیم از این فرصت برای ساخت فیلم شهید املاکی استفاده کنیم.

حجت الاسلام مهدی نقوی، امام جمعه لنگرود نیز در ادامه، راز جذابیت هنر را در دیدن و توصیف کردن زیبایی دانست و متذکر شد: ذات هنر توصیف زیبایی هاست و انسان ذاتا جذب زیبایی می شود.

وی با اشاره به سبقه فرهنگی و هنری شهرستان لنگرود، ادامه داد: نیازمند شورای فرهنگ عمومی کارآمدتر هم در استان و هم در شهرستان ها هستیم.

امام جمعه لنگرود، شورای فرهنگ عمومی را ظرفیت حل دغدغه های فرهنگی شهرستان و استان دانست و بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی به دنبال مسئله یابی و مسئله شناسی باشد تا خروجی مثبت داشته باشد. در این راستا دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان با یک بدنه کارشناسی مسائل فرهنگی را احصا کند.

یوسف گلشن، فرماندار لنگرود نیز در این نشست، با بیان اینکه فضای مدیریتی شهرستان آماده اجرای برنامه های فرهنگی و هنری است، اظهار کرد: برنامه ها و جشنواره های فرهنگی و هنری در سطح شهرستان به ویژه ساحل چمخاله ادامه دارد.

وی با اشاره به تلاش های نماینده شهرستان در کنار مدیران برای پیشبرد پروژه های توسعه محور، افزود: امیدواریم با پیگیری رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان، پروژه های فرهنگی نیز با سرعت پیش برود.

فرماندار لنگرود با بیان اینکه از محل اعتبارات کمیته برنامه ریزی شهرستان در سال گذشته چهار و نیم میلیارد تومان برای تالار اراده ارشاد هزینه شد، گفت: امسال نیز ۱۷.۵ میلیارد تومان به پروژه مذکور تخصیص یافته و امیدواریم ظرف یک سال آینده به اتمام برسد.

گلشن با اشاره به فعال بودن پیمانکار پروژه، خاطرنشان کرد: ظرفیت این تالار از ۳۰۰ به ۵۰۰ صندلی افزایش یافته است.

وی از ارائه پیشنهاد معرفی روز لنگرود جهت تصویب در شورای فرهنگ عمومی شهرستان خبر داد و بیان کرد: انجمن مفاخر شهرستان عملکرد مثبتی در راستای تجلیل از بزرگان علمی و فرهنگی و هنری و ادبی لنگرود دارد و این روند ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha