• پنجشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404101107114
  • خبرنگار : 50037

کارشناس هواشناسی استان خبر داد

پیش‌بینی بارش پراکنده و خفیف برف در همدان

پیش‌بینی بارش پراکنده و خفیف برف در همدان

ایسنا/همدان کارشناس هواشناسی استان همدان از بارش خفیف و پراکنده برف در اوایل هفته آینده در برخی از نقاط این استان خبر داد.

محمدحسن باقری شکیب در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با گذر موج ضعیف از منطقه طی ساعاتی از جمعه شب و روز شنبه ۱۳ دی بارش پراکنده و خفیف برف را در برخی از نقاط استان و به ویژه مناطق غربی استان شاهد خواهیم بود.

وی تصریح کرد: با توجه به آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی طی امروز پنج‌شنبه ۱۱ دی و فردا جمعه ۱۲ دی آسمان استان عمدتاً صاف تا قسمتی ابری بوده در برخی از ساعات وزش باد را خواهیم داشت.

باقری شکیب خاطرنشان کرد: از روز یکشنبه هفته آینده تا پایان هفته آینده آسمان استان مجدد صاف تا قسمتی آب ابری خواهد بود .

کارشناس هواشناسی استان همدان با بیان اینکه از نظر دمایی تا روز یکشنبه ۱۴ دی تغییر محسوسی نداریم، گفت: از صبح یکشنبه انتظار داریم کاهش دما را در اکثر نقاط استان داشته باشیم و برای صبح یکشنبه و دوشنبه مجدد دمای کمینه در برخی از نقاط استان تا منفی ۱۰ درجه هم خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: روز گذشته بیشینه دما  از ملایر با هشت درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از رزن و کبودراهنگ با منفی ۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

باقری شکیب گفت: دمای هوای همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین پنج و منفی سه درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha