• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404101408385
  • منبع : نمایندگی اردبیل

سرپرست جمعیت هلال‌ احمر استان اعلام کرد

امدادرسانی به ۲۵۵ نفر در پی ۹ حادثه برف و کولاک در اردبیل

امدادرسانی به ۲۵۵ نفر در پی ۹ حادثه برف و کولاک در اردبیل

ایسنا/اردبیل سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل از امدادرسانی گسترده این جمعیت به حادثه‌دیدگان برف و کولاک در بازه زمانی ۹ تا ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.

ایرج آقایی ۱۴ دی در جمع خبرنگاران گفت: از روز گذشته (۱۳ دی) ۹ مورد حادثه جوی ناشی از بارش برف و کولاک در محورهای مواصلاتی استان به وقوع پیوسته که منجر به آسیب‌دیدگی ۲۵۵ نفر از هم‌استانی‌ها شده است به طوری که تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر با اعزام ۱۳ خودرو امدادی، موفق به امدادرسانی به ۲۳۳ نفر و انتقال ۲۷ نفر به مناطق امن شدند.

وی افزود: در این عملیات‌ها، ۸۴ خودرو گرفتار در برف و کولاک رهاسازی شده و ۷ نفر نیز در پایگاه‌های امدادی اسکان داده شدند. همچنین ۱۳ تیم متشکل از ۴۰ نفر برای توزیع اقلام زیستی و کمک‌های اولیه به مناطق حادثه‌ دیده اعزام شدند.

آقایی با اشاره به آمادگی کامل نیروهای امدادی در مواجهه با شرایط جوی نامساعد، تأکید کرد: جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل با بهره‌گیری از ظرفیت‌های انسانی و تجهیزاتی خود، در کنار مردم ایستاده و آماده پاسخ‌گویی سریع به حوادث احتمالی است.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان اردبیل همچنین از شهروندان خواست در صورت بروز شرایط اضطراری، با شماره ۱۱۲ تماس گرفته و از سفرهای غیرضروری در محورهای برفی خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha