• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404101609743
  • منبع : بنیاد شهید

تاکید رئیس بنیاد شهید بر اولویت‌بندی مسائل جانبازان

تاکید رئیس بنیاد شهید بر اولویت‌بندی مسائل جانبازان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با جانبازان خانه نور ایرانیان بصیر گفت: توانمندی‌های جانبازان بصیر موجب افتخار ماست.

به گزارش ایسنا، دکتر سید احمد موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با جانبازان خانه نور ایرانیان بصیر که عصر روز دوشنبه، ۱۵ دی‌ماه برگزار شد، گفت: توانمندی‌های جانبازان بصیر موجب افتخار ماست و غبطه می‌خورم که چرا تاکنون از چنین توانمندی‌هایی در جامعه ما استفاده نشده است.در حال حاضر بزرگترین رسالت بنیاد شهید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، که به طور حتم این امر مهم توسط شما باید صورت گیرد که می‌توانید جامعه را بسیار تحت تاثیر قرار دهید.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه جانبازان بصیر به طور حتم بنیاد شهید و امور ایثارگران را بهتر از هرکسی می‌شناسند، اظهار کرد: شما سالیان زیادی است که با جامعه هدف بنیاد شهید در ارتباط هستید و در یک جمله باید گفت که فرصت، آینده و امنیت نظام اسلامی با خانواده شهدا و ایثارگران گره خورده است و در صورتی که بتوانیم در صدد رفع موانع و مشکلاتشان برآییم، مردم نیز خشنود شده و با نظام همراهی خواهند کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خود را به عنوان خادم ایثارگران دانست و تاکید کرد: ما همواره عزتمندی شما را در جامعه ترویج خواهیم کرد و امیدواریم از فیوضات و معنویت شما بهره‌مند شویم، زیرا حیات ما با آرمان‌های والای شما گره خورده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر باید ببینیم چطور می‌توانیم به وسیله شما عزیزان در خدمت نظام اسلامی باشیم و با توجه به توانمندی‌های شما به طور حتم نیاز به همفکری و همراهی شما داریم. ضمنا باید اولویت‌بندی مسائل جانبازان با توجه به وضعیت جانبازی که دارند صورت گیرد تا هم‌زمان به نیازهای جسم و روح آن‌ها توجه و رسیدگی شود.

در ابتدای این دیدار، حمیدرضا علی‌پور، رئیس هیئت مدیره خانه نور ایرانیان بصیر با اشاره به دستاوردهایی که انجمن خانه نور ایرانیان بصیر داشته است به طراحی قلم هوشمند قرآنی گویا و لیبل خوان و همچنین نرم‌افزار پارس آوا اشاره کرد که وظیفه گویاسازی موبایل نسخه اندروید برای روشندلان را بر عهده دارد.

تشکل خانه نور ایرانیان بصیر با داشتن ۸۶۴ عضو از سال 1383 با هدف ارائه خدمات به جانبازان بصیر جنگ تحمیلی راه‌اندازی شد و یک سازمان مردم نهاد(N.G.O) است.

در این دیدار که دکتر عبدالرضا عباس‌پور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و عباسعلی رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز حضور داشتند، اعضای خانه نور ایرانیان بصیر به بیان مشکلات و دغدغه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha