• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد مطلب: 1404101710804

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر هرمزگان خبر داد

نجات یک مصدوم در ارتفاعات صعب‌العبور حاجی‌آباد

نجات یک مصدوم در ارتفاعات صعب‌العبور حاجی‌آباد
عکس تزیینی است

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان هرمزگان از نجات موفق یک مصدوم در ارتفاعات صعب‌العبور شهرستان حاجی‌آباد خبر داد.

مختار سلحشور اظهار کرد: ساعت ۱۷:۱۵ سه‌شنبه ۱۶ دی گزارشی مبنی بر سقوط یک نفر از ارتفاع در کوه جایین شهرستان حاجی‌آباد به مرکز عملیات اضطراری (EOC) اعلام شد که در ساعت ۱۷:۱۸ یک تیم عملیاتی چهار نفره از شعبه هلال‌احمر حاجی‌آباد به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به سختی مسیر و شرایط دشوار منطقه، افزود: به‌دلیل صعب‌العبور بودن مسیر و محدودیت‌های دسترسی، نجاتگران پس از چند ساعت پیمایش دشوار، در ساعت ۲۲:۳۰ موفق به رسیدن به مصدوم شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان ادامه داد: پس از انجام اقدامات اولیه درمانی و تثبیت وضعیت مصدوم، عملیات انتقال وی آغاز و در ساعت ۶:۲۰ صبح امروز چهارشنبه ۱۷ دی، مصدوم با استفاده از بسکت به پایین منتقل و تحویل عوامل اورژانس شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال‌ احمر هرمزگان در روز چهارشنبه ۱۷ دی، سلحشور خاطرنشان کرد: در این عملیات دستگاه‌هایی از جمله اداره محیط‌زیست، اورژانس و نیروهای مردمی همکاری مؤثری با نجاتگران داشتند و این مأموریت با تلاش مشترک همه عوامل، با موفقیت به پایان رسید.

انتهای پیام