• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404101711055
  • خبرنگار : 50604

مدیرکل آموزش و پرورش استان: ۴۰۰ مسکن برای معلمان گلستانی ساخته می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان: ۴۰۰ مسکن برای معلمان گلستانی ساخته می‌شود

ایسنا/گلستان مدیرکل آموزش و پرورش گلستان از امضای تفاهم‌نامه ساخت ۴۰۰ واحد مسکونی ویژه معلمان خبر داد و گفت: در مرحله نخست، ۲۰۰ معلم فاقد مسکن شناسایی شده‌اند.

قدرت‌الله نظری عصر چهارشنبه ۱۷ دی، در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: تاکنون ۵۵ پروژه آموزشی در استان آماده شده و تا پایان سال ۴۵ پروژه دیگر نیز تکمیل می‌شود. یعنی در مجموع ۸۰ پروژه جدید به مدارس استان اضافه می‌شود.

وی افزود: تمام مطالبات معلمان، که بیش از ۴۰ مورد بود، پرداخت شده است. همچنین حق‌التدریس معلمان به موقع و بدون تأخیر پرداخت می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی، قرار است ۴۰۰ مسکن برای معلمان ساخته شود. تاکنون ۴ هزار معلم برای دریافت مسکن ثبت‌نام کرده‌اند.

وی درباره وضعیت مدارس گفت: در گلستان دیگر مدرسه گلی یا خشتی نداریم. تعداد کلاس‌های کانکسی نیز از بیش از ۱۰۰ کلاس به ۸۵ کلاس کاهش یافته و امیدواریم با کمک خیرین تا سال آینده هیچ کلاس کانکسی در استان نداشته باشیم.

نظری در بخش دیگری گفت: با کمک گروه‌های جهادی، ۴۶۲ مدرسه شامل ۳ هزار کلاس درس نوسازی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان درباره مهارت‌آموزی دانش‌آموزان گفت: هدف ما این است که هر دانش‌آموز حداقل یک مهارت مانند مهارت فنی، هنری یا اجتماعی یاد بگیرد. امسال سهم آموزش فنی و حرفه‌ای در استان به ۴۹.۵ درصد رسیده که نسبت به سال گذشته ۲.۵ درصد رشد داشته است.

وی افزود: برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان، ۵۴ مدرسه به عنوان پایگاه شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل انتخاب شده‌اند.

این مقام مسئول از کسب رتبه هشتم نهضت ملی مدرسه سازی استان گلستان خبر داد و افزود: این موفقیت حاصل تلاش جمعی همه مسئولان و خانواده‌های دانش آموزان است.

نظری در پایان گفت: در سال جاری، تماس‌های مردم با خط اورژانس اجتماعی ۲۴ درصد افزایش یافته که نشان می‌دهد مردم به این سیستم اطمینان بیشتری پیدا کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha