• شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404102011815
  • خبرنگار : 50455

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار: تخریب اموال عمومی ایستادن در برابر قرآن است

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار: تخریب اموال عمومی ایستادن در برابر قرآن است

ایسنا/قم رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در پیامی آورده است: کسانی که به دنبال آتش‌زدن و تخریب هستند، در مقابل اسلام و خدا و قرآن کریم ایستاده‌اند و باید با شدت با آنان مقابله شود.

پیام آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) درباره حوادث اخیر کشور به شرح زیر است:

«وَمَکَرُواْ وَمَکَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ؛ و با خدا مکر کردند و خدا هم در مقابل با آن‌ها مکر کرد، و خدا از همه بهتر تواند مکر کند.» (سوره آل عمران/ آیه ۵۴)

ملت فهیم و غیور ایران همان‌طور که ملاحظه نمودیم، دشمن سفاک و خون‌آشام آمریکا و اسرائیل به دنبال شکست در جنگ ۱۲ روزه، نقشه خود را بر اغتشاش و برهم‌زدن امنیت داخلی کشور و به هرج‌ومرج کشاندن ایران متمرکز نموده، مسئولان پلید و غاصب اسرائیل با صراحت گفته‌اند که ما در ایران مأموران آموزش‌دیده داریم.

دشمن با سوءاستفاده از اعتراض به حق مردم نسبت به گرانی افسارگسیخته، شروع به تخریب اموال عمومی و حمله به مراکز نظامی و انتظامی و آتش‌زدن خانه خدا مسجد، نموده است. بر همه روشن است که ایرانی حتی اگر مسلمان هم نباشد، مسجد را آتش نمی‌زند؛ کسانی که اقدام به چنین عملی نموده‌اند، با دستور اربابان خود به‌عنوان مزدور بیگانه عمل نموده‌اند.

دشمن خبیث بداند ملت ایران تحت هیچ شرایطی از آرمان‌های انقلاب و جمهوری اسلامی و دفاع از میهن خود دست نخواهد کشید. انقلاب اسلامی ثمره خون صدها هزار شهید و ناموس این ملت است و جوانان و مردم با همه‌ وجود از آن دفاع خواهند کرد.

البته لازم است مسئولین مطالبات به حق مردم را مورد توجه قرار دهند و مردم عزیز را بر فشار مسائل اقتصادی قرار ندهند. این مردم گرفتاری‌ها و بحران‌ها به شرایط بسیار سخت را برای‌ خدا و اسلام تحمل نموده‌اند و دیگر روا نیست با بی‌تدبیری‌ها به این ملت صدمه وارد سازند. توصیه اینجانب به ملت عزیز ایران آن است که مراقب باشند صف خود را از صف آشوبگران جدا نمایند.

تردیدی نیست کسانی که به دنبال آتش‌زدن و تخریب هستند، در مقابل اسلام و خدا و قرآن کریم ایستاده‌اند و باید با شدت با آنان مقابله شود. امروز همه باید با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و مطالبه اصلاح امور معیشتی، به دنبال حفظ انقلاب و تمامیت عرضی کشور و استقلال و امنیت ایران باشیم و دست اجانب و عمّال داخلی آنان را قطع نماییم.

ان شاءالله در این مرحله هم ملت عظیم‌الشأن ایران پاسخ محکمی به دشمنان خواهند داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha