• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404102112148
  • خبرنگار : 50663

درخواست سازمان انتقال خون خراسان رضوی از مردم برای مراجعه به پایگاه‌های اهداء خون

درخواست سازمان انتقال خون خراسان رضوی از مردم برای مراجعه به پایگاه‌های اهداء خون

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به قطعی اینترنت و سامانه‌های پیامکی گفت: از مردم درخواست می‌کنیم‌ به پایگاه‌های اهداء خون‌ مراجعه کرده و یاری رسانند.

مصطفی مهدوی‌ارفع در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت منابع خون خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به اینکه دچار قطعی اینترنت و سامانه پیامکی هستیم، دسترسی ما به اهداکنندگان خون مختل شده است لذا ضرورت دارد با توجه به اینکه بیماران روزانه نیاز به فرآورده خونی دارند، اهداکنندگان به پایگاه اهداء خون مراجعه و در این امرخداپسندانه مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه تمامی پایگاه‌های انتقال خون از ساعت هشت صبح تا ۱۳ ظهر فعال هستند، اظهار کرد: همچنین پایگاه حرم مطهر واقع در صحن پیامبر اعظم و اهداء خون امام رضا در ابتدای خیابان دانشگاه از ساعت هشت صبح تا ۱۸ فعال هستند. 

رئیس اداره روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی با درخواست از تمامی مردم و گروه‌های خونی برای مراجعه به پایگاه‌های اهداء خون، تصریح کرد: نیاز به تمامی گروه‌های خونی وجود دارد، اما نیاز به گروه خونی O منفی بیشتر از دیگر گروه‌های خونی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha