مردم آزادشهر امروز یکشنبه ۲۱ دی با برگزاری تجمعی نسبت به حوادث اخیر واکنش نشان دادند.
شرکت کنندگان در این تجمع ضمن سَردادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از هموطنان خود خواستند نسبت به دروغهای آمریکا و اسرائیل آگاه باشند چراکه اگر این دو کشور طرفدار مردم ایران بودند هیچگاه اغتشاشگران را برای نابودی اموال عمومی تشویق نمیکردند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری آزادشهر در روز یکشنبه ۲۱ دی، در شب جمعه جمعی از اغتشاشگران با حمله به فرمانداری آزادشهر ضمن تخریب اموال و تاسیسات آن، اقدام به آتش زدن بخشهای زیادی از ساختمان و نیز پنج دستگاه خودرو فرمانداری کردند.
به گفته فرماندار آزادشهر تاکنون ۱۷۰ نفر از اغتشاشگران و برهم زنندگان نظم عمومی در آزادشهر بازداشت شدهاند، همچنین پنج نفر از نیروهای نظامی و انتظامی آزادشهر بر اثر پرتاب سنگ و استفاده از سلاحهای سرد (قمه، چاقو و تبر) توسط اغتشاشگران مجروح شدند که حال دو نفر از این نیروها که از ناحیه گردن دچار جراحات شدند، وخیم است.
انتهای پیام


نظرات