• دوشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404102212509
  • خبرنگار : 50034

عضو انجمن ملی سیب‌زمینی ایران:

با حذف ارز ترجیحی جلوی رانت و فساد گرفته می‌شود

با حذف ارز ترجیحی جلوی رانت و فساد گرفته می‌شود

ایسنا/همدان عضو انجمن ملی سیب‌زمینی ایران با بیان اینکه با حذف ارز ترجیحی موافق هستیم، گفت: حذف ارز ترجیحی نیاز به ساز و کارهای مناسبی دارد تا به تولیدکننده آسیب‌ نبیند.

خسرو طالبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه حذف ارز ترجیحی کار درستی است، اظهار کرد: با حذف ارز ترجیحی جلوی رانت و فساد گرفته می‌شود اما اجرای آن نیاز به دقت زیادی دارد.

وی تصریح کرد: اجرای طرح جراحی بزرگ اقتصادی دولت با همراهی بخش خصوصی تحقق پیدا خواهد کرد با این شرط که دولتی‌ها ارتباط تنگاتنگی با بخش خصوصی داشته باشند.

طالبی با اشاره به اینکه انجمن سیب‌زمینی همواره با بخش دولتی و تولیدکنندگان همکاری داشته است، گفت: خوشبختانه با همراهی یکدیگر در جنگ ۱۲ روزه و ناترازی انرژی و با وجود تمامی توطئه‌های دشمنان توانستیم تولید را مدیریت کنیم.

عضو انجمن ملی سیب‌زمینی ایران با بیان اینکه صادرات سیب‌زمینی در سال‌جاری نسبت به سال گذشته کمتر بوده است، خاطرنشان کرد: با توجه به تحریم‌های ظالمانه و کاهش درخواست از سوی کشورهای هدف میزان صادرات سیب‌زمینی کاهش داشته است.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف ما حفظ بازارهای هدف صادرات است، ادامه داد: با فراوری این محصول می‌توانیم صادرات را حفظ کنیم ضمن اینکه با تولید بذر ارز آوری بیشتری خواهیم داشت.

طالبی با بیان اینکه استان همدان رتبه اول تولید بذر سیب‌زمینی را در کشور به خود اختصاص داده است، یادآور شد: با راه‌اندازی صادرات و تولید بذر می‌توان از صادرات خام سیب‌زمینی جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد بذر سیب‌زمینی کشور توسط همدان تولید می‌شود، ادامه داد: استان همدان در یک‌سال گذشته حرکات خوبی در زمینه فراوری سیب‌زمینی انجام داده اما نیاز است دولت با حل مشکلات واحدهای نیمه‌کاره نسبت به رونق دوچندان صنایع تبدیلی کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha