عبدالجلال ایری در نشست خبری با رسانه های استان در روز دوشنبه ۲۲ دی، اظهار کرد: در طول سال های انقلاب، کشور همواره مورد تهاجم استکبارهای جهانی بوده اما همیشه حضور مردم پایه های نظام را مستحکمتر کرده است.
وی با بیان اینکه تهاجم از سوی دشمنان به گونه های مختلف اعم از اقتصادی، فرهنگی و نظامی بوده، افزود: جنگ ۱۲ روزه آخرین تهاجم نظامی دشمن بود که با تفکرات خام شکل گرفت چراکه به گمان دشمنان ظرف چند روز با این حملات ایران از پای درخواهد آمد اما بنا بر اظهارات مقام معظم رهبری جنگ را متجاوزان آغاز کردند اما پایان آن را ما رقم زدیم.
نماینده مردم غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی به اتفاقات اخیر کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به گرانی برخی کالاها مردم اعتراض کردند که موضوعی به حق بود، همچنان که ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس این اعتراضات را منتقل کردیم که ثمره آن اصلاح لایحه بودجه ۱۴۰۵ بود.
وی اضافه کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۵ دولت ۲۰ درصد افزایش حقوق را لحاظ کرده بود که با اعتراض نمایندگان این رقم به ۴۳ درصد افزایش یافت.
ایری با تاکید بر اینکه اسرائیل و آمریکا از اعتراضات مردم سواستفاده کردند، افزود: این مساله به اغتشاشات خیابانی منجر شد که بسیاری از اموال عمومی خسارت دید و تعدادی از نیروهای حافظ امنیت کشته شدند.
وی با بیان اینکه رفتار افراد حاضر در اغتشاشات ددمنشانه بود، تصریح کرد:به نظر می رسد این افراد از سوی سازمان های اطلاعاتی و جاسوسی کشورهای مختلف، آموزش دیده بودند.
نماینده مردم غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی با یادآوری این مطلب که این نوع تفکرات و رفتارهای داعش گونه به هیچ عنوان مردم نمی پذیرند، گفت: ۲۲ دی برای مردم ایران، ۲۲ بهمن دیگری خواهد بود به این ترتیب مردم با حضور پررنگ خود بار دیگر با رهبر انقلاب اسلامی و شهدا تجدید پیمان می کنند.
انتهای پیام


نظرات