• چهارشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404102413729
  • خبرنگار : 50187

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد

لزوم تقویت اقتصاد مقاومتی و مبارزه جدی با فساد؛ راهکار مقابله با بحران اخیر

لزوم تقویت اقتصاد مقاومتی و مبارزه جدی با فساد؛ راهکار مقابله با بحران اخیر

ایسنا/کرمان عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بر لزوم تقویت اقتصاد مقاومتی، مبارزه جدی با فساد، تقویت ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی و تقویت پیوندهای اجتماعی برای مقابله با بحران اخیر تاکید کرد.

احمدعلی مقدم در گفت و گو با ایسنا با اشاره به علل ناآرامی‌های اخیر، ریشه‌های بحران را در عوامل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دانست و افزود: معتقدم مشکلات اقتصادی از جمله تورم، گرانی‌ها و بیکاری به شدت بر اقشار آسیب‌پذیر جامعه تاثیر گذاشته و زمینه را برای نارضایتی و بی‌اعتمادی به نهادهای حکومتی فراهم کرده است.

وی افزود: ضعف در عملکرد نظام سیاسی، فساد اداری و اقتصادی و عدم اعتماد عمومی به نهادهای دولتی از دیگر عوامل مهم در تشدید بحران به شمار می‌رود.

این کارشناس سیاسی به تضعیف ارزش‌های اخلاقی، فرهنگی و گسترش برخی ناهنجاری‌ها در جامعه اشاره و این عوامل را به ویژه در نسل جوان به عنوان عاملی برای بی علاقگی به مشارکت اجتماعی و احساس انزوا مطرح کرد.

وی همچنین به نقش عوامل خارجی و فشارهای بین‌المللی تشدید بحران و ایجاد ناآرامی‌ها اشاره و برای مقابله با این بحران مجموعه‌ای از راهکارها را پیشنهاد داد.

دبیر حزب موتله اسلامی استان کرمان بر لزوم تقویت اقتصاد مقاومتی، مبارزه جدی با فساد، تقویت ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی، تقویت پیوندهای اجتماعی، تقویت نقش نهادهای مذهبی و فرهنگی و حمایت از تولید داخلی و کارآفرینی تاکید کرد.

وی افزود: تحقق این راهکارها نیازمند یک گفتمان ملی و هماهنگی بین تمام اقشار جامعه است.

مقدم درباره تقویت انسجام اجتماعی نیز بر اهمیت ترویج گفت و گو و همدلی بین اقشار مختلف، مبارزه با تبعیض و نابرابری، تقویت حس تعلق به جامعه، حمایت از فرهنگ و هنر و تقویت اعتماد عمومی تاکید کرد.

وی بیان کرد: معتقدم ایجاد فضایی برای تعامل و مشارکت همه افراد جامعه در تصمیم گیری‌ها و فعالیت‌های اجتماعی می‌تواند به تقویت پیوندهای اجتماعی و انسجام ملی کمک کند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر نقش کلیدی نهادهای مذهبی و فرهنگی اظهار کرد: این نهادها با تکیه بر ارزش‌های دینی و فرهنگی می‌توانند در ایجاد صلح و آرامش جامعه نقش مهمی ایفا کنند.

وی بر لزوم شفافیت عملکرد دولت و نهادهای عمومی، پاسخگویی و مبارزه با فساد برای تقویت اعتماد عمومی تاکید کرد.

مقدم در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده کشور گفت: با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و با همدلی و همزبانی می‌توان بر مشکلات غلبه کرد و به توسعه پایدار دست یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha