• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404103016166
  • خبرنگار : 51074

مدیرکل هواشناسی استان عنوان کرد

برف و باران در راه گلستان/ جاده‌های کوهستانی تا پایان هفته لغزنده و یخبندان است

برف و باران در راه گلستان/ جاده‌های کوهستانی تا پایان هفته لغزنده و یخبندان است

ایسنا/گلستان مدیرکل هواشناسی گلستان با هشدار نسبت به نفوذ سامانه سرد و بارشی به منطقه گفت: با توجه به کاهش محسوس دما و ریزش برف در ارتفاعات، اختلال در تردد جاده‌ای و لغزندگی شدید گردنه‌ها تا نخستین ساعات روز پنج‌شنبه پیش‌بینی می‌شود و انتظار داریم پدیده یخبندان صبحگاهی و بارش‌های پراکنده تا پایان هفته در استان تداوم یابد.

امان محمد کمالی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: انتظار داریم از حوالی بعد از ظهر امروز استان تحت تاثیر نفوذ سامانه سرد و بارشی قرار بگیرد بنابراین از ساعات عصر شاهد افزایش ابر و بارش باران خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: این سامانه با همراه داشتن توده‌های مرطوب و سرد، منجر به بارش‌های مؤثر در اغلب نقاط استان، به‌ویژه در نواحی کوهستانی و دامنه‌ها خواهد شد.

وی ضمن پیش‌بینی بارش برف در ارتفاعات و باران در مناطق شهری در ادامه افزود: از روز چهارشنبه یکم بهمن شاهد گسترش دامنه بارش ها به مناطق شهری و دشت‌های استان خواهیم بود. همچنین با توجه به کاهش محسوس دما، ریزش‌ها در ارتفاعات و مناطق سردسیر استان به صورت برف پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند باعث کاهش دید افقی و لغزندگی شدید سطح جاده‌ها شود.

کمالی با بیان اینکه این وضعیت تا نخستین ساعات روز پنج‌شنبه دوم بهمن با شدت ادامه خواهد داشت، افزود: در این مدت اختلال در تردد جاده‌های کوهستانی محتمل است.

وی تصریح کرد: یکی از اصلی ترین مخاطرات این سامانه اختلال در ترددهای جاده‌ای، به‌ویژه در گردنه‌ها و مسیرهای کوهستانی استان است. از همین رو توصیه اکید می‌شود که هم‌استانی‌های عزیز از سفرهای غیرضروری به مناطق مرتفع خودداری کرده و در صورت اجبار به سفر، حتماً از سلامت فنی خودرو، سیستم گرمایشی و همراه داشتن زنجیر چرخ و جیره خشک اطمینان حاصل کنند.

مدیرکل هواشناسی گلستان خاطرنشان کرد: اگرچه هسته اصلی و قدرتمند این موج ناپایدار تا صبح پنج‌شنبه از منطقه عبور می‌کند، اما به دلیل ماندگاری رطوبت و جریانات سرد، تا پایان روز جمعه سوم بهمن همچنان شاهد بارش‌های پراکنده، مه‌آلودگی و آسمانی ابری در سطح استان خواهیم بود. این بارش‌های ضعیف‌تر نیز می‌توانند در مناطق مستعد، لغزندگی مقطعی ایجاد کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به افت دما و تداوم سرما تا پایان هفته، مدیریت مصرف گاز و برق توسط خانوارها و واحدهای تجاری بسیار ضروری است تا در تداوم خدمت‌رسانی شبکه‌های انرژی خللی ایجاد نشود.

کمالی در پایان یادآور شد: این سامانه بارشی از روز جمعه به‌تدریج آسمان گلستان را ترک خواهد کرد و طبق نقشه‌های فعلی، از روز شنبه چهارم بهمن با استقرار جریانات پایدار، شاهد آسمانی صاف تا قسمتی ابری و افزایش تدریجی دمای روزانه در استان خواهیم بود. با این حال، پدیده یخبندان صبحگاهی در مناطق کوهستانی برای اوایل هفته آینده دور از انتظار نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha